fbpx

Silversea Expeditions for de eventyrlystne

Silversea hører til et af vores absolutte favorit rederier.

Silversea sejler til alle verdens 7 kontinenter og tilbyder over 900 forskellige destinationer. Der bliver udelukkende fokuseret på luksusskibe af mindre størrelse, som kan medtage mellem 100 og 596 gæster.

Silversea Expeditions koncept blev introduceret i 2008. De for tiden 4 forskellige ekspeditions-skibe sejler stort set til alle kontinenter, og har særlig fokus på nogle af de fjerneste egne, hvor kun et fåtal har været.

Silverseas 4 ekspeditions skibe:

  • Silver Wind, som medtager op til 274 gæster
  • Silver Explorer, som medtager op til 144 gæster
  • Silver Cloud, som medtager op til 254 gæster
  • Silver Origin, som medtager op til 100 gæster

Silver Explorer på Grønland ved Prins Christian sund

Silver Origin, som sejler rundt mellem Galapagos Øerne

Et ekspeditionscruise er det perfekte valg for dig, som er nysgerrig på verden på den aktive måde, og som samtidig har lyst til at lære en masse undervejs. En del af besøgene til lands foregår med Zodiac bådtransport. De fleste af de spændende og lærerige udflugter på land og i vand er hovedsagelig af aktiv karakter.

Udflugterne er i øvrigt inkluderet i prisen på Silverseas Expeditions cruises.

Silverseas ekspeditionsskibe sejler i mange forskellige regioner som f.eks. Galapagos ØerneAfrika, Det Indiske Ocean, Antarktis, Australien, De Sydlige Stillehavsøer, Den Amerikanske Vestkyst, Canada & New England, Grønland, Mellem- og Sydamerika, Nordeuropa, De Britiske Øer samt Det Østlige Rusland.
Kontakt os for mere information omkring disse sejlruter

Uanset om du vælger et af de klassiske Silversea skibe eller et af Silversea ekspeditionsskibe, vil du opleve en afslappet og samtidig elegant atmosfære ombord. Det yderst servicemindede personale har fuldt fokus på hver enkelt gæsts individuelle ønsker, men på den dejlige diskrete måde.

Læs mere om Silversea rederiet her

Få et Rejseforslag

Her har du mulighed for at bestille din rejse.
Har du blot spørgsmål til din rejse, så er du også velkommen til at stille dem her.

Vores rejsespecialister vender tilbage hurtigst muligt.

Booking

Tilmeld Nyhedsmail

Kunne du tænke dig at få besked når der er nye oplevelser og indlæg?

Du vil modtage en nyhedsmail ca. en gang om måneden med dejlig rejseinspiration og fristende tilbud på udvalgte rejser til vands og/eller til lands rundt om i verden! Vi sender dig aldrig spam mails.