fbpx

Introduktion til Silversea

Silversea hører til et af vores absolutte favorit rederier.

Rederiet sejler til alle verdens 7 kontinenter og tilbyder over 900 forskellige destinationer. Der bliver udelukkende fokuseret på luksusskibe af mindre størrelse, som kan medtage mellem 100 og 728 gæster.

Netop på grund af skibenes perfekte størrelse, kan de anløbe et væld af idylliske havne, som de større cruiseskibe ikke kan nå. En del af anløbshavnene er desuden ’off the beaten track’, hvilken gør cruise-oplevelsen endnu mere eventyrlig.

Skibene bliver ofte liggende i udvalgte havne om natten og den efterfølgende dag. På den måde får du som gæst fuldt udbytte af opholdet.

Silvesea i Fransk Polynesien

Et af Silverseas klassiske cruise skibe, Silver Whisper

Silversea = Value For Money!

Med vores rederi Silversea får du altid følgende inkluderet i prisen:

 • Samtlige måltider på skibenes forskellige gourmet hovedrestauranter 
 • Ubegrænset champagne, udvalgte gode vine, øl og cocktails/drinks
 • 24-timers roomservice, hvor både måltider og drikkelse kan bestilles
 • Butler service
 • Drikkepenge til besætningen
 • Underholdning ombord
 • Kokke demonstration med friskt indkøbte lokale råvarer
 • Udflugt i hver havn
 • Shuttle bus service i relevante havne
 • Fitness Center
 • Havneskatter

Værd at vide: På Silverseas skibe finder du, ud over de dejlige hovedrestauranter med open seating, også nogle små og intime specialrestauranter. På hovedrestauranterne er alt inklusive og du behøves ikke nogen reservation. På et par af de specielle tema restauranter betaler du en fast pris for middagen. Hvis du ønsker at spise på en af disse restauranter i løbet af dit cruise, bør du reservere bord i god tid i forvejen.


Silversea i de norske fjorde

Silver Whisper - her i de norske fjorde. Skibet medtager op til 392 gæster

 Nyeste skib hos Silversea - Silver Muse

Silver Muse kan medtage op til 596 gæster

Mindre skibe - større kvalitetsoplevelser - HVER gang!

For tiden råder Silversea over 11 luksusskibe, hvoraf 5 af skibene hører under katagorien ”Ekspeditions skibe”.

Silverseas 7 klassiske skibe: 

 • Silver Shadow og Silver Whisper, som medtager op til 392 gæster
 • Silver Muse, Silver Moon og Silver Dawn som medtager op til 596 gæster
 • Silver Spirit, som medtager op til 608 gæster
 • Silver Nova, som medtager op til 728 gæster

Desuden bliver endnu et spritnyt klassisk Silversea skib føjet til flåden i 2024 - Silver Ray, som medtager op til 728 gæster .

Silver Spirit standard Vista Suite

Silver Spirit standard Vista Suite med panorama vindue

Silver Whisper & Silver Shadow standard Veranda Suite

Silver Whisper & Silver Shadow standard Veranda Suite med balkon

Du kan vælge mellem forskellige størrelser suiter på skibene, og det er selvfølgelig et stort plus for alle gæster, at alle Silverseas suiter er udvendige. De fleste suiter på de klassiske skibe er endda med privat balkon. De mindste standardsuiter på de klassiske skibe er på 22 - 31 kvadratmeter (alt afhængigt af hvilket skib).
Klik på udvalgte cruise eksempler nedenfor, eller læs videre om Silverseas ekspeditionskibe og livet ombord.


Silverseas 4 ekspeditions skibe:

 • Silver Origin, som medtager op til 100 gæster
 • Silver Endeavour, som medtager op til 220 gæster
 • Silver Cloud, som medtager op til 254 gæster
 • Silver Wind, som medtager op til 274 gæster
Silversea Expeditions på Grønland

Silversea Expeditions på Grønland ved Prins Christian sund

Silver Origin, som sejler rundt mellem Galapagos Øerne

Silversea Expeditions koncept blev introduceret i 2008. De 5 forskellige ekspeditions-skibe sejler stort set til alle kontinenter, og har særlig fokus på nogle af de fjerneste egne, hvor kun et fåtal har været.

Denne type ekspeditions-cruises er det perfekte valg for dig, som er nysgerrig på verden på den aktive måde, og som samtidig har lyst til at lære en masse undervejs. En del af besøgene til lands foregår med Zodiac bådtransport. De fleste af de spændende og lærerige udflugter på land og i vand er hovedsagelig af aktiv karakter. Udflugterne er som på de klassiske Silversea skibe inkluderet i prisen.

Klik på de inspirerende  cruise eksempler nedenfor, eller læs videre om livet ombord på Silverseas dejlige skibe.

Udover vores viste cruise eksempler med Silversea Expeditions, sejler Silverseas ekspeditionsskibe også i mange andre regioner. Du kan eksempelvis også vælge et ekspeditionscruise i Afrika, Det Indiske Ocean, Antarktis, Australien, De Sydlige Stillehavsøer, Den Amerikanske Vestkyst, Canada & New England, Grønland, Mellem- og Sydamerika, Nordeuropa, samt De Britiske Øer.

 Kontakt os for mere information


Uanset om du vælger et af de klassiske Silversea skibe eller et af Silversea ekspeditionsskibe, vil du opleve en afslappet og samtidig elegant atmosfære ombord. Det yderst servicemindede personale har fuldt fokus på hver enkelt gæsts individuelle ønsker, men på den dejlige diskrete måde.

Silversea room service

Silversea har roomservice døgnet rundt - her middag i en standard suite på Silver Spirit

Lækker Silversea roomservice brunch på balkonen

Lækker Silversea roomservice brunch på balkonen - naturligvis med inkluderet champagne!

Du kan når som helst vælge at nyde middagen i din egen suite eller på din egen balkon (de klassiske skibe), hvis du foretrækker det.

Silversea opererer med et ’open-seating’ konceptet. Det betyder, at du frit kan komme og spise inden for hovedrestauranternes åbningstid, og uden at skulle spise ved det samme bord hver aften.

The Restaurant på Silver Spirit

The Restaurant på Silver Spirit

Silversea La Terazza restaurant

Nyd middagen udendørs ved solnedgang - f.eks. på La Terazza restauranten

På de klassiske Silversea skibe vil du desuden kunne nyde en middag i en eller flere af de yderst charmerende tema-restauranter. Vær dog opmærksom på, at en forudgående reservation er påkrævet, grundet et begrænset antal borde. Dette for netop at opretholde den eksklusive og elegante atmosfære. Generelt tilbyder alle restauranter et stort antal borde til to personer, hvis man ikke ønsker at sidde til bords med andre gæster.


Bemærk: På et par enkelte af tema-restauranterne betales et symbolsk beløb, som tilskrives din konto ombord.

Dresskoden på skibet er ganske afslappet hele dagen, men spiser man i restauranterne indendørs om aftenen, er fx jeans, shorts og klip-klapper ikke tilladt.

På et 7 nætters cruise på Silverseas klassiske skibe er der typisk 1 formel aften (herrer: smoking eller mørkt jakkesæt / damer: cocktailkjole eller lang kjole), 3 uformelle aftener og 3 casual aftener (herrer: ingen jakke / damer: bukser og bluse/skjorte). Men det kan variere alt afhængigt af skib og sejlskema.

På Silversea Expeditions skibe er der ingen formelle aftener ombord.


Silversea luftballon udflugt i Afrika

Udflugt med luftballon i Afrika

Silversea vin udflugt med vinsmagning

Vin udflugt med vinsmagning

Når du går i land i havnene er der et væld af muligheder for at få fantastiske oplevelser med hjem. På Silver Expeditions skibene er udflugterne inkluderet i cruiseprisen. 

På de klassiske Silversea skibe kan du vælge at bestille og deltage i Silverseas egne specielt designede gruppeudflugter. Du kan også bestille private og 100% skræddersyede udflugter ombord hos Silversea. Hvis du ønsker at tage ud og opleve destinationerne på egen hånd, er det selvfølgelig også muligt.

Du kan også vælge at lade os hos Cruise Inspiration sammensætte et skræddersyet landprogram til dig i de havne, du måtte ønske. I kraft af vores helt exceptionelle agenter, som vi samarbejder med i de allerfleste havne, kan vi garantere dig kvalitet til favorable priser.

Valget er naturligvis helt op til dig. Det vigtigste er, at du får fuldt udbytte af destinationerne på dit cruise. Og at du får masser af livslange indtryk og skønne oplevelser med hjem i bagagen!

Få et Rejseforslag

Her har du mulighed for at bestille din rejse.
Har du blot spørgsmål til din rejse, så er du også velkommen til at stille dem her.

Vores rejsespecialister vender tilbage hurtigst muligt.

Booking

Tilmeld Nyhedsmail

Kunne du tænke dig at få besked når der er nye oplevelser og indlæg?

Du vil modtage en nyhedsmail ca. en gang om måneden med dejlig rejseinspiration og fristende tilbud på udvalgte rejser til vands og/eller til lands rundt om i verden! Vi sender dig aldrig spam mails.