fbpx

Sydøstasiens uspolerede perle - Vietnam

Vietnam er et af de mest østligt beliggende land i Sydøstasien, og grænser op til Kina, Laos og Cambodia, ligesom det sydkinesiske hav strækker sig langs landets østlige kyst. Vietnam løsrev sig fra Kina helt tilbage i år 938.

I det 19. århundrede blev Vietnam sammen med Indokina halvøen koloniseret af Frankrig. Der blev gjort en stor indsats for at komme ud af den franske kolonisering igennem en lang årrække. Det førte til at landet blev delt politisk i to lande - Nord- og Syd Vietnam. Og som bekendt resulterede dette i den lange Vietnam Krig, som endte med en Nordvietnamesisk sejr i 1975. I dag bor der ca. 90.5 mill. mennesker i landet.

Sapa i den nordlige del af landet

Befolkningen, kulturen, landskabet, seværdighederne - ja, alting ved Vietnam kan du være sikker på vil gøre stort indtryk på dig. I dette skønne land bliver du altid modtaget med varme og åbne arme, og du kan ikke andet end at blive dejlig glad i hovedet over befolkningens smittende humør, optimisme og hjælpsomhed :-)Derfor vil du med sikkerhed få lyst til at vende tilbage til dette spændende inspirerende land flere gange.

Tag endelig et kig på nogle af de mange højdepunkter landet har at byde på længere nedenfor, og klik videre og bliv inspireret af et par dejlige rejse eksempler 🙂

Glade unger

Du har faktisk mulighed for både at besøge landet til vands og til lands, eller lave en kombination af begge dele, hvilket jeg til enhver tid vil anbefale dig at gøre for at få den optimale oplevelse.

Flere af cruise rederierne, som du finder her på hjemmesiden, har nemlig Vietnam inkluderet i deres sejlruter, ligesom visse flod cruise rederier sejler på floder som Red River og Mekong Floden. Klik videre og se nærmere på et par dejlige flod cruise eksempler.


Kontrasternes storby Ho Chi Minh City nær de berømte Cu Chi tunneler og Mekong Deltaet

Den utroligt charmerende og farverige Hoi An by, med dens romantiske flod, de nærliggende øer og smukke strande


Hoi An - en af de dejlige strande nær byen, hvor du også kan bo

De paradisagtige Cham Islands nær Hoi An


Den gamle kejserby Hue

Den drømmeagtige Halong Bugt med overnatning på en klassisk junke båd


Den historiske hovedstad Hanoi, som bl.a. er kendt for det smukke Gamle Kvarter

Sapa i det nordlige Vietnam, kendt for det bjergrige drømmeagtige landskab med masser af billedskønne risterasser overalt. Her møder du også forskellige stammefolk, eksempelvis det farverige Hmong folk

Lyder alt dette fristende og vil du vide mere?
Så kontakt os for flere detaljer, alternative programmer samt priser

Få et Rejseforslag

Her har du mulighed for at bestille din rejse.
Har du blot spørgsmål til din rejse, så er du også velkommen til at stille dem her.

Vores rejsespecialister vender tilbage hurtigst muligt.

Booking

Tilmeld Nyhedsmail

Kunne du tænke dig at få besked når der er nye oplevelser og indlæg?

Du vil modtage en nyhedsmail ca. en gang om måneden med dejlig rejseinspiration og fristende tilbud på udvalgte rejser til vands og/eller til lands rundt om i verden! Vi sender dig aldrig spam mails.