fbpx

Oplev Europa på de mange romantiske floder

Hos Cruise Inspiration tilbyder vi et stort udvalg af forskellige flod cruises på de smukke Europæiske floder.

Det kan være rigtig svært at vælge, hvilke floder man helst vil sejle på, da de alle hver især har deres helt egen charme. Samtidig byder floderne på rigtig mange seværdigheder og attraktioner undervejs. Men så må du jo bare tage afsted flere gange 🙂

Flod cruise på Douro floden i Portugal

Vinsmagning langs Douro floden i Portugal

Se vores oversigt over de forskellige flod cruises i Europa, og klik videre og bliv inspireret af de forskellige eksempler fra hver af de smukke flodregioner i Europa.

Læs mere om rederiet Ama Waterways


Oversigt over flod cruises i Europa

Europas floder

Europas floder


Douro Floden - Portugal og Spanien 

Sæson: April - NovemberPå den iberiske halvø strækker Douro Floden sig mellem Spanien og den nordlige del af Portugal. Her vil du bl.a. opleve Douro Flod dalen, som også er stedet hvor den berømte portvin produceres. Endvidere er Douro Flod dalen et erklæret UNESCO verdensarv område. 


Garonne Floden, Dordogne Floden og Gironde flodudmundingen, Frankrig  

Sæson: Marts - NovemberNede i det sydvestlige Frankrig flyder floderne Garonne og Dordogne sammen og danner Gironde flodudmundingen, som naturligt deler Bordeaux regionen op i to. Hele regionen er specielt kendt for dens mange tilgængelige gastronomiske delikatesser.


Seine floden i Frankrig

Sæson: Marts - NovemberSeinen begynder i det nordøstlige Frankrig nær Dijon, løber gennem Paris og fortsætter vestover gennem Normandiet, før den munder ud i den Engelske Kanal. Langs Seinen ligger der mange fine vingårde, ligesom du også bl.a. får chancen for at opleve Monet's botaniske haver og Normandiets berømte strande, der blev invaderet af de allierede soldater under Anden Verdenskrig. 


Rhône floden i Frankrig

Sæson: Marts - NovemberRhône floden starter i de schweiziske alper og strækker sig nedover gennem det sydøstlige Frankrig og helt ud til Middelhavet. Langs floden ligger der også her mange fine vingårde. Du vil bl.a. opleve både Beaujolais og Côtes du Rhône vin distrikterne. Stift ligeledes bekendtskab med den berømte trøffel art 'Black Diamond' og de mange olivenfarme i regionen.


Donau Floden - Det Centrale Europa: 

Sæson: Marts - DecemberDen romantiske Donau Flod har sit udspring i Schwarzwald i Tyskland, og med dens 2.850 km er floden den næstlængste flod i Europa. Den munder ud i Sortehavet, og løber gennem ikke mindre end 10 lande: Tyskland, Østrig, Slovakiet, Ungarn, Kroatien, Serbien, Bulgarien, Rumænien, Moldova og Ukraine. 


Rhinen og Mosel Floderne

Sæson: April - NovemberRhinen udspringer i de schweiziske alper og løber gennem Tyskland, hvor den løber sammen med Mosel og bifloden Main, før den ender i Holland. Disse flodsystemer er bl.a. kendt for de mange slotte, vingårde og dale langs og nær flodbredderne.


De hollandske og belgiske vandveje

Sæson: Marts - MajEn række af mindre floder, inklusive Amstel Floden, forbinder Holland og Belgien. Et flod cruise igennem disse mindre flodsystemer i løbet af foråret byder på masser af farverige oplevelser, da det netop er her i denne region, at de mange blomster (specielt tulipaner) står i fuldt flor 🙂

Få et Rejseforslag

Her har du mulighed for at bestille din rejse.
Har du blot spørgsmål til din rejse, så er du også velkommen til at stille dem her.

Vores rejsespecialister vender tilbage hurtigst muligt.

Booking

Tilmeld Nyhedsmail

Kunne du tænke dig at få besked når der er nye oplevelser og indlæg?

Du vil modtage en nyhedsmail ca. en gang om måneden med dejlig rejseinspiration og fristende tilbud på udvalgte rejser til vands og/eller til lands rundt om i verden! Vi sender dig aldrig spam mails.