fbpx

En verden af cruises venter på dig!

At opleve verden på et af de mindre og miljøvenlige deluxe cruise skibe, er uden tvivl en af de mest ultimative rejseformer, der findes i vor tid! Du får nemlig et overflødighedshorn af varierede oplevelser til vands og til lands med hjem i den mentale bagage. Oplevelser og indtryk fra hele verden, som ganske enkelt brænder sig fast på nethinden for evigt. Og dette er uanset hvor i verdensregionerne, du vælger at tage på cruise, og uanset hvor mange gange du tager på cruise.

Fransk Polynesien - Indehaver af Cruise Inspiration Monika på hårdt arbejde 🙂

Seadream Yacht Club - SeaDream ud for kysten af Santorini i Grækenland

Det er stærkt vanedannende at vælge at tage på et cruise som rejseform. For dig der aldrig har været på et cruise med de mindre deluxe cruise skibe før, kan vi derfor næsten garantere dig, at du vil blive dejligt afhængig af denne skønne rejseform 🙂

Vi hører meget gerne om dine skønne oplevelser både til søs og på land på vores facebook side Cruise Inspiration ApS

Klik på billederne nedenfor og læs mere om vores forskellige rederier, eller fortsæt med at læse videre  og bliv dejligt inspireret et af vores cruises overalt i verden 🙂

Azamara Club Cruises har 3 skibe. Hvert skib medtager 690 gæster

SeaDream Yacht Club har 2 skibe. Hvert skib medtager op til 112 gæster

Silversea Cruises har 5 skibe. Skibene medtager fra 296 til 596 gæster

Silversea Expeditions har 3 skibe. Skibene medtager fra 100 til 254 gæster

Windstar Cruises har 6 skibe. Skibene medtager fra 148 til 310 gæster

Bemærk: Der vil løbende blive tilføjet flere rederier.

Indenfor kategorierne Deluxe/Ultra Deluxe rederier findes der et bredt udvalg af sejlruter, som alle tilbyder et væld af cruises overalt i verden. Størrelsen på de mindre cruise skibe og antallet af rejsende pr. skib varierer. De mindste cruise skibe kan tage omkring 100 gæster ombord, og herefter går det gradvist opad til lige omkring 1200 gæster. Cruise skibe der medtager endnu flere gæster betegnes generelt som mellemstore og store cruise skibe.Læs mere

De store cruise skibe er af en helt anden kaliber, da disse skibe kan medtage helt op til 6000 sejlende gæster. Generelt set kan man sige, at jo flere mennesker, de store cruise skibe medtager, jo mindre får du faktisk for pengene i sidste ende, hvad angår kvaliteten. Dette gælder både standarden på deres kahytter/staterooms/suiter, service, madkvalitet og restauranter samt antal personale ombord i forhold til antal rejsende. Herudover skal man huske at tage i betragtning den som oftest kortere tid, de store cruise skibe er i havn i modsætning til de mindre cruise skibe, som ofte sejler fra havn sent på aftenen eller bliver i havn over natten. På denne måde får du som gæst ombord meget mere ud af de forskellige havne uden at skulle stresse for meget rundt for at nå det hele. De store skibes sejlrute destinationer er desuden noget mere begrænsede end de mindre skibes sejlrute destinationer.

Silversea i Caribien

Azamara Club Cruises i de norske fjorde

De mindre cruise skibe har nemlig langt større mulighed for at anløbe mindre og mere uspolerede havne, hvor de store skibe slet ikke kan anløbe til p.g.a både havnekapaciteter og vandstand. Derfor er 'størst' altså langt fra 'bedst' inden for cruise verdenen.

Summa summarum - der er en verden til forskel mellem de mindre og de større cruise skibe 🙂

Windstar Cruises i Europa

Ama Waterways i de europæiske floder

Mange mennesker, der ikke har prøvet cruises som en ferieform før, har desværre ofte en ide om, at et cruise altid foregår på de kæmpestore cruise skibe. Dette skyldes at det næsten altid er de skibe, der fokuseres på i medierne. Ligeledes er det også de store cruise skibe, man som oftest først lægger mærke til i verdens havne. Strømmen af de mange mennesker, der går af og på de store cruise skibe i havnene virker nærmest uendelig. Af disse grunde får mange det helt forkerte indtryk af det at tage på et cruise, og fravælger derfor denne rejseform. Det er så her, vi har rigtig gode nyheder til dig, der ikke har prøvet et cruise før eller måske blot har prøvet et eller flere cruises på de store skibe. 

SeaDream II i Kotor, Montenegro

Du har nemlig rig mulighed for at vælge imellem alternative cruise rederier med mindre cruise skibe, hvor du hele vejen igennem får en skøn cruise oplevelse ombord og i land. Som nævnt medtager de mindre cruise skibe blot fra ca. 100 til ca. 1200 sejlende gæster ombord. Læs mere

Kendetegnet ved de cruise rederier, der opererer med mindre cruise skibe er, at standarden ombord er langt højere, samt at de fleste af disse rederier tilbyder et all-inclusive koncept af høj kvalitet. De mindre cruise skibe har desuden et langt større antal personale pr. gæst, end på de store cruise skibe. Det betyder en mere personlig og luksuriøs oplevelse på vores cruises overalt i verden.

Silver Cloud suite med balkon

Selve atmosfæren og i det hele taget stemningen ombord på de mindre cruise skibe er super hyggelig og afslappet. Du vil opleve det mest imødekommende og venlige personale, du kan forestille dig. Det er jo lige det, vi alle går og drømmer om, når vi tager på et cruise eller på ferie generelt.Læs mere

<span style="font-size: 16px;">Antallet af personale pr. gæst er langt højere på de mindre skibe end på de store skibe. Derfor vil du opleve en helt ekstraordinær personlig service. For eksempel gør personalet deres absolut bedste for at lære alle gæster at kende ved navn indenfor det første døgn.

Hyggelig stemning mellem personale og gæster i en af skibenes restauranter

Personalet på de mindre cruise skibe er endvidere super gode til at aflæse hver enkelt gæsts præferencer. Ja, de får dig nærmest til at føle, at du er deres vigtigste gæst ombord, i stedet for du får følelsen af, at du er et nummer, hvilket desværre ofte viser sig at være den oplevelse, du får på de store cruise skibe.Læs mere

Dette er også en af grundene til, at gæsterne ombord  på de mindre skibe værdsætter personalet meget højt. Mange gæster vender faktisk tilbage gang på gang netop på grund af det ultradygtige og servicemindede personale.

Forkælelse på dækket

Kvalitet, service, stemning, imødekommenhed og ikke mindst skønne oplevelser ombord og i land går jo hånd i hånd. Dette er kriterier, vi hos Cruise Inspiration selv lægger stor vægt på. Netop derfor opererer vi kun med de mindre cruise skibe samt flod cruise skibe, som vi selv brænder for og kan stå inde for 100%.Læs mere

Desuden har stifter og indehaver af Cruise Inspiration, Monika, jo også selv arbejdet ombord på de mindre cruise skibe i hovedparten af hendes 16 år til søs. Derfor ved vi helt præcist, hvad der gør de store forskelle på de mindre og store cruise skibe.

Læs mere om stifteren af Cruise Inspiration, Monikas baggrund her: Om Cruise Inspiration

VIGTIGT: De anførte priseksempler på de forskellige sider er generelt baseret på 'Cruise Only' og inkluderer ikke inkluderer fly, med mindre andet er anført. Du kan dog til enhver tid tilvælge fly, hotel, transfers og skræddersyede landprogrammer her hos Cruise Inspiration.

BEMÆRK: Såfremt du ønsker at sejle med et af de alternative cruise rederier, der også opererer med mindre deluxe cruise skibe, som du endnu ikke ser her på siden, så send blot en forespørgsel eller ring til os og fortæl os om dine specifikke ønsker. Der vil nemlig løbende blive tilføjet endnu flere af de allerbedste rederier her på siden, som vi har rigtig gode rejseerfaringer med.

MED DETTE ØNSKES DU HJERTELIG VELKOMMEN OMBORD PÅ DIT NÆSTE CRUISE 🙂

Få et Rejseforslag

Her har du mulighed for at bestille din rejse.
Har du blot spørgsmål til din rejse, så er du også velkommen til at stille dem her.

Vores rejsespecialister vender tilbage hurtigst muligt.

Booking

Tilmeld Nyhedsmail

Kunne du tænke dig at få besked når der er nye oplevelser og indlæg?

Du vil modtage en nyhedsmail ca. en gang om måneden med dejlig rejseinspiration og fristende tilbud på udvalgte rejser til vands og/eller til lands rundt om i verden! Vi sender dig aldrig spam mails.