Monika Ernst - Stifter af Cruise Inspiration ApS   

Den lille maleriske by Portofino i Italien

Den lille maleriske by Portofino i Italien

Oplev vores spændende klode til vands, til lands og til verdens ende....

Oplev verden med Cruise Inspiration

Hjertelig velkommen hos Cruise Inspiration 

Hvem er vi 
Cruise Inspiration er specialister i deluxe rejser på mindre deluxe cruise skibe samt skræddersyede deluxe rejser til lands. Med 26 års erfaring i cruise- og rejsebranchen er vi derfor din garant for, at du får en tryg og individuelt tilpasset ferie ud over det sædvanlige.

Vores rejser 
Hos Cruise Inspiration får du ikke 'blot' inspiration til at sejle rundt om i verden ombord på de hyggelige og mindre deluxe skibe. Du får ligeledes masser af inspiration til dine skræddersyede deluxe rejser til lands, kombinationsrejser samt grupperejser. Uanset hvilken rejseform du vælger, er kvaliteten af vores deluxe rejser altid er i højsædet.

Med respekt for bæredygtighed og lokale arbejdspladser bliver vores deluxe rejser udviklet i nært samarbejde med vores kompetente lokale agenter på de forskellige destinationer rundt om i verden.

Det handler om dig
Uanset hvilken rejseform, du vælger, får du hos Cruise Inspiration masser af fleksibilitet, tryghed og sikkerhed med i købet hver gang. Med vores personlige rådgivning sætter vi dig i fokus og skræddersyer altid din deluxe rejse helt efter dine egne ønsker og behov.

Bryd dine rejsevaner
GODT TIP: At opleve en eller flere af verdens syv kontinenter ad vandvejen kan være stærkt vanedannende. For har du først været på et deluxe cruise én gang, så kan du næsten ikke vente til dit næste cruise.

Fleksibilitet
I din travle hverdag kan vi også tilbyde kundebesøg hjemme hos dig, i dit firma, eller arrangere et møde i byen helt efter dit eget valg.

Her på vores hjemmeside deler vi en masse inspiration, viden, fakta og gode råd med dig. Og har du spørgsmål, sidder vi klar på mail og telefon til at hjælpe dig.

Hvem står bag Cruise Inspiration?
Cruise Inspiration ApS blev stiftet i 2017 af indehaver Monika Ernst, og vi er medlem af Rejsegarantifonden med nr. 2844.

Med 26 år i cruise- og rejsebranchen har stifter og indehaver af Cruise Inspiration, Monika Ernst, en solid erfaring med at produktudvikle og sammensætte rejseprogrammer til vands og til lands i stort set hele verden.
Læs mere

Monika Ernst har desuden mange års erfaring som Destination Manager/Voyage Leader hos internationale cruise rederier som Seabourn Cruise Line, Cunard Line og Windstar Cruises.  Der havde hun hovedansvaret for alle aktiviteter i land. Hun har personligt besøgt de fleste lande og destinationer over hele verden med skibene gentagne gange .

Herudover har Monika Ernst været på mange inspektionsrejser i Sydøst Asien – bl.a. i Myanmar (Burma), Vietnam, Cambodia, Kina, Laos, Indonesien og Malaysia; men også i bl.a. Fransk Polynesien, Canada, Alaska, Mellemamerika, de Caribiske Øer, Afrika, Indien, Australien, New Zealand og selvfølgelig i Europa.

Et par ord fra Monika - stifter og indehaver af Cruise Inspiration:

Jeg er ganske enkelt konstant forelsket i vores fantastiske planet, og jeg deler den samme filosofi som H.C. Andersen: ’At Rejse Er At Leve’ 🙂

Jeg startede min karriere indenfor rejsebranchen som rejseleder tilbage i 1995.  Efterfølgende fortsatte jeg som destination manager i lande som f.eks.Tunesien og Grækenland. Men jeg havde dog fortsat et brændende ønske om at se og opleve HELE verden. Og den bedste måde at udleve denne drøm på, er uden tvivl ad vandvejen. Dette gælder uanset om man arbejder i cruise branchen eller tager på cruise som privatperson. Så det jeg troede blot skulle være omkring et års karrierearbejde til søs ombord på de mindre deluxe cruise skibe, blev i stedet samlet set til 16 år til søs - de fleste af årene som Destination Manager.

Uanset om man sejler som personale eller som gæst ombord på de charmerende mindre boutique stil cruise skibe/flod cruise skibe, bliver de fleste nærmest afhængige af at sejle rundt og opleve verden, når de først har prøvet det en gang!

For eksempel er en af blandt mange fordele, at du ikke skal pakke ud og pakke sammen, når du sejler fra den ene destination til den næste.

Du bor desuden i dejlige staterooms/suiter ombord, som kan betragtes som flydende hotelværelser med konstant skiftende smukke udsigter hver dag 🙂 Og en lige så væsentlig fordel er, at de mindre boutique stil skibe også anløber mange flere mindre havne end de megastore cruise skibe. De mindre boutique stil skibe bliver ligeledes ofte i havn i langt længere tid i modsætning til de store cruise skibe, der ofte blot ligger i deres udvalgte havne i 5-7 timer. Med andre ord betyder mindre boutique stil skibe langt større oplevelser for dig!

Med udgangspunkt i min og Cruise Inspirations solide erfaring og vores konstante passion for verden, vil det glæde os at dele ud af vores viden og arrangere dine skræddersyede rejser fra start til slut 🙂

Mange varme hilsner

Monika Ernst

Stifter og Indehaver af Cruise Inspiration ApS