fbpx

Oplev verdens smukke floder

Et flod cruise adskiller sig først og fremmest fra et cruise til søs ved, at du som oftest har land på begge sider af skibet. Landskabet ændrer sig konstant, og du har mulighed for at følge med i det daglige liv langs flodbredderne, mens skibet stille og roligt sejler forbi.

På et flod cruise ankommer du til nye større eller mindre bysamfund hver dag, ligesom skibene iblandt forbliver i byen henover natten. Derfor kan du også gå ud og opleve byen om aftenen (f.eks. i Budapest eller Wien). 

Du bestemmer helt selv hvor aktiv du vil være i løbet af dit flod cruise. Det dejlige ved flod cruises er nemlig at skibenes udflugter er inkluderet i den samlede pris. Du kan frit vælge at deltage eller blot gå i land på egen hånd. Udflugterne bliver organiseret i mindre grupper, så alle får et rigtig godt udbytte af de forskellige udflugter i løbet af flod cruiset.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de bedste og senest opdaterede tilbud: Tilmelding nyhedsbrev

Klik på billederne og læs mere om de forskellige flod cruise rederier og flod cruise eksempler

Ama Waterways har 20 flod cruise skibe. Medtager fra 28 til 164 gæster

Pandaw Expeditions har 16 flod cruise skibe samt et søgående skib. Medtager fra 10 til 60 gæster

Sanctuary Retreats har 8 flod cruise skibe. Medtager fra 12 til 124 gæster


Afhængig af sæsonen i f.eks. Europa kan du endvidere vælge at tage på et decideret vin cruise. Her fokuseres der på forskellige vin distrikter og vingårde, som besøges i løbet af cruiset - og selvfølgelig med vinsmagning på de udvalgte steder.

Med andre ord bliver du rig på både oplevelser, indtryk og viden,  når du cruiser på de forskellige skønne floder rundt om i verden.

Flere, der har været på søgående cruises, har fortsat visse fordomme omkring flod cruises. Nogle har det indtryk, at det er en småkedelig affære, hvor der ikke rigtig sker noget undervejs, og derfor tænker, det ikke rigtig er noget for dem. Dertil er der kun en ting at sige - PRØV DET!! Du bliver lige så herligt afhængig af denne dejlige og oplevelsesrige rejseform, som på et søgående cruise 🙂

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de bedste og senest opdaterede tilbud: Tilmelding nyhedsbrev

Få et Rejseforslag

Her har du mulighed for at bestille din rejse.
Har du blot spørgsmål til din rejse, så er du også velkommen til at stille dem her.

Vores rejsespecialister vender tilbage hurtigst muligt.

Booking

Tilmeld Nyhedsmail

Kunne du tænke dig at få besked når der er nye oplevelser og indlæg?

Du vil modtage en nyhedsmail ca. en gang om måneden med dejlig rejseinspiration og fristende tilbud på udvalgte rejser til vands og/eller til lands rundt om i verden! Vi sender dig aldrig spam mails.