fbpx

Søløverne er vilde med Galapagos Øerne

Blåfodet booby fugl

På et cruise til Galapagos Øerne med Silversea Expeditions får du en oplevelse for livet!

Oplev Galapagos øerne på et cruise. Galapagos Øerne hører til Ecuador i den nordvestlige del af Sydamerika, og består af i alt 19 større og mindre vulkanske øer, der ligger spredt henover Ækvator i Stillehavet ca. 970 km vest for Ecuador. Navnet stammer fra det spanske ord ’Galapago’ som betyder saddel, hvilket henviser til ligheden mellem de store skjold på landskildpadderne, der lever på Galapagos Øerne, og en spansk saddel.

Hungrer du efter masser af berigende naturoplevelser, så byder Galapagos Øerne på en enestående mulighed for at opleve et vildt og nærmest uberørt paradis med et sjældent dyreliv, som ikke findes andre steder på kloden. Der findes eksempelvis over 70 forskellige fuglearter på Galapagos Øerne. Ja, faktisk findes en hel del af de forskellige dyrearter på Galapagos Øerne slet ingen andre steder på kloden.

Læs mere om Galapagos Øerne

Galapagos Øerne opleves allerbedst med Silversea Expeditions!

Få et Rejseforslag

Her har du mulighed for at bestille din rejse.
Har du blot spørgsmål til din rejse, så er du også velkommen til at stille dem her.

Vores rejsespecialister vender tilbage hurtigst muligt.

Booking

Tilmeld Nyhedsmail

Kunne du tænke dig at få besked når der er nye oplevelser og indlæg?

Du vil modtage en nyhedsmail ca. en gang om måneden med dejlig rejseinspiration og fristende tilbud på udvalgte rejser til vands og/eller til lands rundt om i verden! Vi sender dig aldrig spam mails.