fbpx

Flod cruises i Vietnam kombineret med Halong Bay

Der findes et dejligt udvalg af flod cruises i Vietnam, du kan vælge imellem - heriblandt på Red River floden i det nordlige Vietnam.

Du får uden tvivl en oplevelse for livet, når du tager på et flod cruise på Red River (lokalt også kaldet Song Hong) kombineret med Halong Bay oppe i det nordlige Vietnam. Floden strækker sig faktisk 1.149 km  fra Yunnan bjergene i det sydvestlige Kina og tværs over det nordlige Vietnam, hvor den munder ud i Tonlin Golfen. Red River er oprindelig en urgammel handelsrute, og blev også brugt af opdagelsesrejsende franskmænd i det 19. århundrede.

Kort over Pandaw River Journey


Red River er også forbundet til andre mindre floder i det nordlige Vietnam, bl.a. Kinh Thai Floden, som munder ud i den eventyrlige Halong Bay. Derfor udgør dette område de ideelle betingelser for en fantastisk kombination mellem et flod cruise på Red River og et cruise rundt i den sagnsomspundne Halong Bay i det nordlige Vietnam. 

En af Pandaws skibe i Red River Deltaet

Den smukke Halong Bugt i det nordlige Vietnam

Cruise Inspiration anbefaler et dejligt kombineret 10 nætters cruise på Red River Deltaet og i Halong Bay med Pandaw Expeditions. Du kan frit vælge om dit flod cruise med Pandaw Expeditions skal starte eller slutte i Halong Bay. Læs mere om Pandaw Expeditions her eller klik videre på cruise eksemplet  nedenfor og bliv dejligt inspireret.

Få et Rejseforslag

Her har du mulighed for at bestille din rejse.
Har du blot spørgsmål til din rejse, så er du også velkommen til at stille dem her.

Vores rejsespecialister vender tilbage hurtigst muligt.

Booking

Tilmeld Nyhedsmail

Kunne du tænke dig at få besked når der er nye oplevelser og indlæg?

Du vil modtage en nyhedsmail ca. en gang om måneden med dejlig rejseinspiration og fristende tilbud på udvalgte rejser til vands og/eller til lands rundt om i verden! Vi sender dig aldrig spam mails.