fbpx

Oplev de mange europæiske lande på et cruise. Udvalget af cruises i Europa er meget stort. Der findes nemlig utallige skønne havne i alle Europas lande med kystlinie. Alle de forskellige sejlruter af forskellige varighed byder derfor på et væld af oplevelser. 

Cruise Inspiration har en svaghed for Middelhavet både mod øst og vest. Her findes der nemlig masser af små charmerende havne, som de store cruise skibe ikke kan anløbe til. Derfor kan vi anbefale, at du nøje udvælger dine næste cruises i Europa således, at de også inkluderer nogle af de mange idylliske havne.

Selvom du ikke altid ser cruises i det centrale og nordlige Europa i vores udvalgte Cruise Inspirations eksempler, så fortvivl ikke. Vi byder ligeledes på masser af dejlige sejlruter i det smukke Baltikum og Skandinavien. Så hvis du er på udkig efter et cruise i den nordlige del af Europa, så kontakt os endelig via dette link: Mere info

Klik videre og bliv dejligt inspireret af nogle udvalgte eksempler med de forskellige rederier:

Få et Rejseforslag

Her har du mulighed for at bestille din rejse.
Har du blot spørgsmål til din rejse, så er du også velkommen til at stille dem her.

Vores rejsespecialister vender tilbage hurtigst muligt.

Booking

Tilmeld Nyhedsmail

Kunne du tænke dig at få besked når der er nye oplevelser og indlæg?

Du vil modtage en nyhedsmail ca. en gang om måneden med dejlig rejseinspiration og fristende tilbud på udvalgte rejser til vands og/eller til lands rundt om i verden! Vi sender dig aldrig spam mails.