fbpx

Stort udvalg af dejlige cruises i Caribien, Syd- og Mellemamerika


Som altid fokuserer vi også på de mindre cruise skibe på vores cruises i Caribien, Syd- og Mellemamerika. Dette fordi de, ud over de større havne og øer, også anløber nogle af de små hyggelige havne/øer på deres sejlruter. I modsætning til mange af de store cruise skibe, har de mindre cruise skibe nemlig tilladelse til at anløbe mange flere af de mindre øer og havne. Derfor har vi ganske ofte de forskellige destinationer næsten helt for os selv, hvilket jo ikke er at foragte!

På vore cruises i Caribien, Syd- og Mellemamerika vil du af samme grund opleve en befolkning, der er super søde og imødekommende uden at være blevet trætte af alt for mange besøgende på én gang.

Som inspiration har vi udvalgt nogle dejlige cruise eksempler fra hver af de viste rederier nedenfor. Såfremt du i cruise eksemplerne ikke lige finder et cruise, der passer ind i dine ferieplaner, så fortvivl ikke. Det findes nemlige utallige cruises i Caribien, Syd- og Mellemamerika at vælge imellem. Vi er her for at guide dig hele vejen, så kontakt os endelig til enhver tid, så vi kan finde frem til præcist det cruise, du går og drømmer om 🙂

Få et Rejseforslag

Her har du mulighed for at bestille din rejse.
Har du blot spørgsmål til din rejse, så er du også velkommen til at stille dem her.

Vores rejsespecialister vender tilbage hurtigst muligt.

Booking

Tilmeld Nyhedsmail

Kunne du tænke dig at få besked når der er nye oplevelser og indlæg?

Du vil modtage en nyhedsmail ca. en gang om måneden med dejlig rejseinspiration og fristende tilbud på udvalgte rejser til vands og/eller til lands rundt om i verden! Vi sender dig aldrig spam mails.