Oplev det vilde og utæmmede Afrika

Botswana er et af de absolut bedste lande at tage på safari i, da det største indenlands delta, Okavango Deltaet (se kort nedenfor), er beliggende her. Grundet det massive vådlandsområde deltaet dækker over, tiltrækker det nemlig bl.a. samtlige "The Big Five" dyrene. Disse omfatter som bekendt løver, elefanter, bøfler, leoparder og næsehorn.

Bliv herligt inspireret nedenfor med dette lille fascinerende videoklip og se eksempel på et eventyrligt sammensat program længere nedenfor.


Safari i Botswana og Zambia 9 dage/8 nætter

Priseksempel *fra kr. 39.180,- pr. person

Prisen skal ses som vejledende og er baseret på lavsæsonen fra januar til marts samt de billigste flybilletter.

*Der tages forbehold for prisændringer, valutakursændringer samt udsolgte camps/lodges og fly.


INKLUDERET I LUKSUS SAFARI PROGRAMMET

 • Indkvartering
 • Tre måltider dagligt (afhængig af ankomst- og afgangstider)
 • Læskedrikke, husets vine, lokal spiritus og øl, te og kaffe
 • Forfriskninger, mens du er på de daglige safariture
 • Vask af tøj
 • National Park gebyrer
 • Emergency medical evacuation insurance
 • Udenrigs fly fra København/Billund til Maun lufthavn og fra Livingstone lufthavn til København/Billund
 • Dagligt planmæssigt fly fra Maun lufthavn til Sanctuary Stanley's Airstrip, fra Sanctuary Stanley's Airstrip til Sanctuary Chief's Airstrip Camp, samt fra Sanctuary Chief's Airstrip Camp til Kasane lufthavn
 • Vej- og båd transfer over grænsen fra Sanctuary Chobe Chilwero til Livingstone og transfer fra Sussi & Chuma tilbage til Livingstone Airport

2 daglige delte safari aktiviteter med vores guider:

 • Sanctuary Stanley's Camp - morgen og aften safari ture i jeeps, bådture, safari tur til fods og traditionelle mokoro udflugter (sæsonbestemt), sundowners på specielt udvalgte steder
 • Sanctuary Chiefs Camp - Morgen og eftermiddag safari ture i jeeps og traditionelle mokoro udflugter (sæsonbestemt)
 • Sanctuary Chobe Chilwero - morgen og eftermiddag safari ture i jeeps, og sundowner bådtur på Chobe floden
 • Sanctuary Sussi & Chuma - Safari ture i jeeps i Nationalparken, tur til Victoria Falls, safari tur til fods, sundowner bådtur, kano- og landsby tur
Safari Botswana
Indehaver af Cruise Inspiration på safari

IKKE INKLUDERET I LUKSUS SAFARI PROGRAMMET

 • Drikkepenge - ikke tvungent, men altid meget værdsat
 • Premium drikkevarer mærker
 • Telefonforbrug
 • Lokale lufthavnsafgifter
 • Opbevaring eller transport af ekstra bagage udover det tilladte
 • Heritage gebyr for Victoria Falls tur
 • Alle andre valgfrie udflugter eller aktiviteter, f.eks. spa-behandlinger på de forskellige lodges og camps, valgfri elefant interaktion
 • Visum og rejse/afbestillingsforsikringer
 • Vaccinationer

BEMÆRK VENLIGST
Danskere kan rejse visumfrit i Botswana i op til 90 dage. I Zambia er der derimod visumpligt for danskere. Visum reglerne kan dog jævnligt ændre sig. Læs mere her omkring Læs mere her omkring visum regler

Dit eget pas skal være gyldigt minimum 6 måneder fra afrejsedagen

Maximum bagage for de planlagte charterfly i Botswana er 20 kg.
OBS: Kun bløde kufferter med eller uden hjul er tilladt!

Alle inter-camp-flyvninger i Botswana kan omfatte flere afhentninger og afsætninger af gæster undervejs til din camp/lodge, hvilket kan påvirke den samlede flyvetid.


I Okavango Deltaet ligger Moremi Game Reservatet, hvor du kan bo i de skønneste safari lodges, som i modsætning til mange andre safarilodges, IKKE er indhegnet! Derfor kan dyrene uforstyrret komme helt tæt på de forskellige safari lodges, hvis de har lyst. Længere nede kan du se vores eksempel på et 9 dages luksus safari program, som også inkluderer de imponerende Victoria Falls (Victoria Vandfaldene) på Zambia siden.

VÆRD AT VIDE: Vores skræddersyede safarirejser kan justeres efter dine egne ønsker, både hvad angår antal nætter/dage, nationalparker samt tilgængelige camps og lodges. Vi kan ligeledes udvide din safarirejse med ophold på andre destinationer/hoteller, såfremt du ønsker det. Kontakt os for flere detaljer, alternative programmer samt priser

Oversigtskort Botswana og Zambia
Botswana og Zambia oversigt over de forskellige safari lodges, samt en forstørrelse af Okavango Deltaet

Nedenfor har vi sammensat et luksus safariprogram eksempel, som kan justeres helt efter dine egne ønsker, både hvad angår antal dage, nationalparker, camps og lodges.

M=Morgenmad / F=Frokost / A=Aftensmad

OMRÅDESAFARI LODGES/CAMPSMÅLTIDER INKL.
Okavango Delta, BotswanaSanctuary Stanley's CampF-A
Okavango Delta, BotswanaSanctuary Stanley's CampM-F-A
Moremi Game Reserve, BotswanaSanctuary Chief's CampM-F-A
Moremi Game Reserve, BotswanaSanctuary Chief's CampM-F-A
Chobe Nationalpark, BotswanaSanctuary Chobe ChilweroM-F-A
Chobe Nationalpark, BotswanaSanctuary Chobe ChilweroM-F-A
Mosi-oa-Tunya Nationalpark, ZambiaSanctuary Sussi & ChumaM-F-A
Mosi-oa-Tunya Nationalpark, ZambiaSanctuary Sussi & ChumaM-F-A
Mosi-oa-Tunya Nationalpark, ZambiaSanctuary Sussi & ChumaM
Safari Botswana
Zebra i Botswana

DAG 1 | ANKOMST TIL OKAVANGO DELTA, BOTSWANA

Ved ankomsten til Sanctuary Stanley's Camp-landingsbanen vil en repræsentant møde dig og de øvrige gæster og køre jer til lejren. Transporttiden er ca. 50 minutter.

Sanctuary Stanley's er beliggende i et 260.000 hektar privat område, hvilket giver gæsterne absolut eksklusivitet. Stanley's Camp består af otte klassiske luksus safari telte. Resten af eftermiddagen er fri til for eksempel at nyde nogle Stanley's Camps forskellige aktiviteter.

En helt unik aktivitet, som Stanley's Camp tilbyder, er en berigende oplevelse med en gruppe af semi-habituerede afrikanske elefanter, som varmt kan anbefales (denne aktivitet er mod et tillægsgebyr). Andre mulige aktiviteter omfatter fredfyldte mokoro kano udflugter (afhængig af vandstand), eksklusive bush middage og safariture i tilpassede, åbne 4 x 4 køretøjer - herunder også den sjældne mulighed for en nat safari tur.

Sanctuary Stanley's Camp / 2 nætter
Indkvarteringstype: Luksus safari telt
Måltider: Frokost og aftensmad

Elefant i Botswana
Off-road kørsel i Botswana

DAG 2 | OKAVANGO DELTA, BOTSWANA

Dagen er fri til at nyde de aktiviteter, der tilbydes fra Stanley's Camp.

Din morgen kan for eksempel spenderes med tre forældreløse elefanter, der er vokset op i området, og derfor er vant til at være hos mennesker fra en tidlig alder.

Hver morgen går elefantene en tur rundt på deres hjemmebane, ser efter mad at spise og kontrollerer, at alt er godt. Et par gæster pr. dag kan ledsage elefanterne på deres tur gennem bushen og se det utæmmede Afrika fra elefanternes synspunkt - en virkelig opløftende oplevelse, der gør et varigt indtryk på de gæster, der vælger at spendere noget af deres tid med elefanterne (denne aktivitet er mod et tillægsgebyr).

Andre aktiviteter at vælge imellem omfatter fredfyldte mokoro kano ture (afhængig af vandstand), eksklusive bush middage og safari ture i tilpassede, åbne 4 x 4 køretøjer - herunder også den sjældne mulighed for en nat safari tur. Da Stanley's Camp er beliggende i et privat område, har gæsterne også den unikke mulighed for at tage på safari til fods med en bevæbnet professionel guide

Sanctuary Stanley's Camp
Indkvarteringstype: Luksus safari telt
Måltider: Morgenmad, frokost og aftensmad

Fredfyldt mokoro kano tur
Oplev naturen helt tæt på

DAG 3 | MOREMI GAME RESERVE, BOTSWANA

Efter tidlig morgenmad på Stanley's Camp er der lige tid til en morgen safari tur i jeepen. En camp repræsentant vil køre dig og resten af den lille gruppe af gæster til landingsbanen, hvor du går ombord på Mack Air charter flyet til Sanctuary Chief's Camp. Flyvetiden er cirka 15 minutter. Ved ankomsten til landingsbanen møder en camp repræsentant og overfører dig og resten af den lille gruppe af gæster til Sanctuary Chief's Camp. Transporttiden er ca. 10 minutter.

Sanctuary Chief's Camp er en luksus bush camp beliggende på Chief's Island i det eksklusive Mombo område i Moremi Game Reserve. Denne region er kendt som "rovdyr hovedstaden" i Afrika, og er kendt for at have alle BIG Five dyrene  repræsenteret, ligesom den er hjemsted for store flokke af elefanter og bøfler samt over 500 fuglearter. Den overdækkede lounge, spiseområdet og den stemningsfyldte bålplads med udsigt til de enorme flodsletter, gør det muligt for Chief's Camps gæster at fortsætte med at følge med i dyrelivet på sletterne på nært hold, da Chief's Camp ikke er indhegnet. Sanctuary Chief's Camp består af 12 luksus telt pavilloner. Det dejlige udsigtsområde, hvor man samles før og efter de daglige safari ture,  er opdelt i to niveauer, hvoraf det nedre niveau byder på en skøn swimmingpool med samme fantastiske udsigt over flodsletterne.

Eftermiddagen er til fri afbenyttelse. Mulige aktiviteter omfatter safari tur i jeep og sæsonbestemt mokoro kano udflugt (afhængig af vandstanden).

Sanctuary Chief's Camp / 2 nætter
Indkvarteringstype: Luksus bush pavilion
Måltider: Morgenmad, frokost og aftensmad

Safari i Botswana
Safari i Botswana

DAG 4 | MOREMI GAME RESERVE, BOTSWANA

Dagen er til fri afbenyttelse, hvor du kan nyde de aktiviteter, der tilbydes. Safari turene i 4 x 4 jeeps i det store bush område omkring Sanctuary Chief's Camp om morgenen og om eftermiddagen må du altså ikke gå glip af. Ekspertguiderne står til rådighed for at dele deres viden om dyrelivet i området. Tag med dem til de afsondrede steder, hvor elefantfamilier samles i deres søgen efter  de bedste frugter og bær .

På sletterne kan man støde på løver, der lever af de tusindvis af antiloper, zebraer og bøfler, der opholder sig her hele året rundt. Du kan endda få chancen for at spotte vilde hunde. Disse ekstremt sjældne rovdyr er blevet jaget til nær udryddelsesstadiet i de fleste områder i Afrika, og dette er en af de sidste områder, de kan opleves i. De yderst nysgerrige hunde, er kun tilgængelige for de færreste besøgende i Afrika, og kan derfor betragtes som en ekstra bonus, hvis man ser dem i området.

Sanctuary Chief's Camp gæster har også mulighed for at nyde en flot flyvning i helikopter henover Okavango Deltaet (dette er mod et tillægsgebyr.) Disse fantastiske flyvninger bringer dig mod den vestlige del af Okavango Deltaet, som ikke kan nås med køretøj eller båd, og giver dig et imponerende indtryk af, hvor stort et omåde Okavango Deltaet egentlig spreder sig ud over. Vælg mellem en 30, 45 eller 60 minutters tur i helikopter med 3 sæder.

Helikopterflyvning tilbydes året rundt. Det er helt op til dig hvilken tid på dagen, du ønsker at flyve henover Okavango Deltaet, men jeg anbefaler dig at gøre det tidlig morgen og sen eftermiddag, da du dermed får det bedste lys til fotografering. Ledige og foretrukne flyvetider kan anmodes om ved booking. Det anbefales at være i god tid, da der er rift om pladserne her:-)

Sanctuary Chief's Camp
Indkvarteringstype: Luksus bush pavilion
Måltider: Morgenmad, frokost og aftensmad

Safari i Botswana
Oplev den vilde natur i Botswana

DAG 5 | CHOBE, BOTSWANA

Dagen starter med morgenmad efterfulgt af en safari jeep tur.

En  camp repræsentant kører dig og resten af den lille gruppe gæster til landingsbanen. Du flyver i et  Mack Air charterfly til Kasane. Flyvetiden til Kasane er cirka 1 time og 20 minutter.

Ved ankomsten til Kasane Lufthavn vil en lodge repræsentant møde dig og resten af den lille gruppe af gæster og køre jer til lodgen.

Dybt i hjertet af Botswanas vildmark ligger Sanctuary Chobe Chilwero Lodge. Sanctuary Chobe Chilwero Lodge er en luksuriøs lodge midt i bushen, som ligger lige op til ​​Chobe National Park. Det er den næststørste nationalpark i Botswana, hvor omkring 80.000 elefanter vandrer rundt. Fra lodgens beliggenhed på en bakketop, kan du nyde en vidtrækkende panoramaudsigt ud over Chobe-floden og flodsletterne nedenfor.

Lodge området omfatter en lounge, et bibliotek og en spisestue med udgang til en stor udendørs terrasse. Du har også mulighed for at slappe af ved swimmingpoolen eller forkæle dig selv med en dejlig  spa behandling i et helt specielt beliggende spa behandlingsrum i toppen af træerne.

Slap af i din luksuriøse stråtækkede hytte med moderne fritstående bad, indendørs og udendørs brusere, terrasse og privat have med udsigt over den storslåede Chobe Flod.

Eftermiddagen er til fri afbenyttelse til en safari tur i jeep i Nationalparken og båd safari tur med sundowners på Chobe Floden.

Sanctuary Chobe Chilwero / 2 nætter
Indkvarteringstype: Stråtækt hytte
Måltider: Morgenmad, frokost og aftensmad

Oplev naturen til vands og til lands
God udsigt til maden

DAG 6 | CHOBE, BOTSWANA

Dagen fri til at udforske området. Tag på safari tur med guiden i 4x4 jeeps, som bringer dig til Afrikas største koncentration af elefanter. I samme område omkring Chobe Floden samles ligeledes flodheste, bøfler, antiloper, løver og andre dyr. På morgen safariturene serveres der dejlig kaffe, te og friskbagt wienerbrød/boller, ligesom der på safariurene om eftermiddagen bydes på klassiske sundowner drinks og canapés på specielt udvalgte steder.

Du kan også vælge at opleve dyrelivet fra vandet af på en vandsafari i specielt tilpassede motorbåde. Den bedste måde at afslutte en safari dag på, er at nippe til en cocktail, mens du beundrer den afrikanske solnedgang henover Chobe Flodens stille vand fra en af de specialdesignede flodbåde. Sundowner cruises er også en fantastisk måde at opleve bøfler tæt på, da de ved solnedgang netop kommer ud af skyggen for at græsse, ligesom elefanter ved solnedgang kommer ud for at vade i floden.

Udover ovennævnte aktiviteter bydes der på yderligere aktiviteter, som mod ekstra betaling, kan bestilles. Disse omfatter følgende:

Fiskeudflugter - Chobe Floden er et rigtig godt fiske område, hvor man som altid er fanger fiskene og herefter slipper dem fri igen. Det bedste tidspunkt for fiskeri er om vinteren, som i Afrika er i maj, juni, juli og august. Her kan du forvente at fange Bras fisk and Tiger fisk, en af ​​de mest eftertragtede indenfor denne type fiskeri. Du kan benytte fiske​​båden i maksimum tre timer,  og de basale fiskeredskaber er inkluderet. Man kan være maksimum tre personer pr. båd. Grundet høj efterspørgsel anbefales det at reservere denne aktivitet, så snart du ankommer til lodgen.

Sanctuary Chobe Chilwero
Indkvarteringstype: Stråtækt hytte
Måltider: Morgenmad, frokost og aftensmad

Du ser ikke natur som denne andre steder i verden
Se dyrene i deres naturlige omgivelser i Botswana

DAY 7 | MOSI-OA-TUNYA NATIONALPARK, ZAMBIA

Dagen starter med tidlig morgenmad efterfulgt af en safari jeep tur i ​​Chobe National Park. Du og resten af den lille gruppe af gæster vil herefter blive kørt over grænsen til Zambia og videre til Sanctuary Sussi & Chuma Lodge, som blot ligger en kort køretur fra det verdensberømte Victoria Falls.

Lodgen er et eksklusivt paradis i hjertet af Mosi-oa-Tunya Nationalpark, som ud over Victoria Falls også byder på en bred vifte af dyreliv og oplevelser.

Lodgen er bygget på to niveauer i Zambezi, og hoveddelen af lodgen er at finde oppe i de gigantiske ibenholtræer. Du kan slappe af i swimmingpoolen eller nyde en drink i den forhøjede bar.

De tolv klimatiserede trætop hytter er forbundet med træbroer og har alle en fantastisk udsigt over Zambezi Floden. Derudover findes der to træhytter på jorden også. Hvert af disse har to soveværelser, et privat spiseområde og egen lille pool, samt en privat kok og huspersonale.

Sanctuary Sussi & Chuma Lodge / 2 nætter
Indkvarteringstype: Trætop hytter/træhytter på jorden
Måltider: Morgenmad, frokost og aftensmad

Se naturen som aldrig før
Se dyr i Botswana, du ikke finder andre steder i verden

DAG 8 | MOSI-OA-TUNYA NATIONALPARK, ZAMBIA

Dagen er fri til at nyde nogle af de mange aktiviteter, der tilbydes.

Disse omfatter en tur til Victoria Falls på Zambia siden, sundowner cruise på Zambezi Floden, kanotur, safari tur til fods, safari tur i 4 x 4 jeep i Nationalparken og besøg i en lokal landsby og på en lokal skole, samt en fisketur.

Livingstone er også kendt som Afrikas hovedstad for eventyr, da der bydes en hel række af forskellige adrenalinaktiviteter. Såfremt du ønsker at deltage i nogle af disse ekstra aktiviteter, kan disse mod ekstra gebyr bestilles på forhånd.

Forestil dig at tage på den mægtige Zambezi Flod på en white water rafting tur. Strømmen på Zambezi er officielt defineret som "Niveau 5."

Flight of Angels firmaet tilbyder en fantastisk mulighed for at opleve en flyvning i en helikopter henover Victoria Falls.

Andre eventyraktiviteter omfatter bungee jumping, "micro lighting" henover Victoria Falls, et besøg til Livingstone Island  og en svømmetur i Devil's Pool. Du vil også have mulighed for at besøge Victoria Falls på Zimbabwe siden. Disse nævnte aktiviteter er valgfri og kan bookes på Sanctuary Sussi & Chuma Lodge mod ekstra betaling.

Gæster som bor på Sanctuary Sussi & Chuma kan nyde en række spa behandlinger - herunder massagebehandlinger, ansigtsbehandlinger og manicure, alt imens du nyder en spektakulær udsigt over Zambezi-floden. Disse spa behandlinger er mod ekstra betaling, og skal reserveres på forhånd.

Sanctuary Sussi & Chuma
Indkvarteringstype: Trætop hytter/træhytter på jorden
Måltider: Morgenmad, frokost og aftensmad

Guides kan gøre dig klogere på alt hvad du ser
Oplev naturen til vands

DAG 9 | MOSI-OA-TUNYA NATIONALPARK, ZAMBIA OG AFREJSE

Morgenen er til fri afbenyttelse til at nyde de forskellige aktiviteter, der bydes på.

Senere på formiddagen mødes du og resten af den lille gruppe af gæster med lodge repræsentanten i lodgens modtagelsesområde,  for herefter at blive kørt til Livingstone Lufthavn. Den faktiske afgangstid fra lodgen vil du blive underrettet om af lodge personalet. Hjemrejse fra Livingstone Lufthavn til Københavns Lufthavn/Billund Lufthavn

Måltider: Morgenmad

Botswana tilbyder dyreliv og natur som få andre steder i verden
Se naturen fra oven