Sanctuary Yang Explorer flod cruise skib

Sanctuary Yang Explorer flod cruise skib - kræs for de kræsne

Flod cruises i Kina på Yangtze floden

Den smukke Yangtze flod i Kina

Du er garanteret helt unikke oplevelser på Cruise Inspirations flod cruises i Kina på Yangtze floden !

Kinas rige historie går mere end 5000 år tilbage i tiden. Derfor byder dette store spændende land selvsagt på masser af antikke områder og nærmest majestætiske landskaber blandet med urgamle traditioner.

Omvendt er Kina også inde i en rivende udvikling og helt fremme i skoene, når det gælder den nyeste teknologi samt de helt utrolige arkitektoniske bygninger og skyskrabere, som du finder i storbyerne.

Denne herlige kontrast mellem nyt og gammelt skaber derfor den perfekte ramme for en spændende rejse i Kina med fokus på både historiske og kulturelle oplevelser til vands og til lands - i storbyer, i bjergene og på den sagnomspundne Yangtze Flod. Så glæd dig til nogle exceptionelle oplevelser, du aldrig vil glemme på vore flod cruises i Kina på Yangtze floden 🙂

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag de bedste og senest opdaterede tilbud: Tilmelding nyhedsbrev

Flod cruises i Kina på Yangtze floden

Sanctuary Yangzi Explorer flod cruise skib - 360º fuld udsigt på det åbne dæk

Yangtze floden er som taget ud af en drøm

Yangtze floden er som taget ud af en drøm

Rejse kombinationsmuligheder i Kina

Du kan vælge blot at tage på selve flod cruiset på Yangtze Floden i 3 eller 4 nætter med eller mod strømmen. Kombiner dit flod cruise med en kortere eller længere rundrejse i Kina eller i nabolandene. Cruise Inspiration skræddersyer selvfølgelig din Kina rejse helt efter dine egne ønsker.

Du kan også vælge et helt færdigtilrettelagt program, som udover flod cruiset byder på nogle dage i Kina før og efter flod cruiset. Disse rejseprogrammer i Kina varierer fra 5 til 6 nætter eller fra 8 til 9 nætter. Dette afhænger af om der sejles med eller mod strømmen på Yangtze Floden. Vi har dog valgt at beskrive et færdigtilrettelagt program for dig på hhv. 8 og 9 nætters varighed i Kina. Med de lidt længere programmer vil du nemlig få den helt optimale oplevelse - især hvis det er din første Kina rejse.
Bemærk: Til rejseprogrammerne i Kina skal der beregnes 1 nat til ud- og hjemrejse dagene i hver retning.

Synsindtrykkene på Yangtze floden nærmer sig de magiske af slagsens

Synsindtrykkene på Yangtze floden nærmer sig de magiske af slagsens

Den smukke Yangtze flod i Kina

Den smukke Yangtze flod i Kina

Godt tip: Rejseprogrammet bliver faktisk en dag/nat længere, når der sejles mod strømmen på Yangtze Floden. Men det bedste ved dette er, at prisen forbliver helt uændret 🙂 Derfor får du bogstaveligt talt en nat/dag gratis foræret, ved at vælge et rejseprogram, hvor der sejles mod strømmen. Så dette er klart værd at overveje, før du bestiller dit rejseprogram i Kina hos Cruise Inspiration 🙂

Vil du vide mere om vore flod cruises i Kina på Yangtze floden?

Så klik videre og læs nærmere om de forskellige program eksempler.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag de bedste og senest opdaterede tilbud: Tilmelding nyhedsbrev