fbpx

Deluxe rejser til vands og lands

Med ekstra fokus på uforglemmelige oplevelser og forkælelse

Søger du også efter deluxe rejser til destinationer, hvor du får rejseoplevelser ud over de sædvanlige med hjem i den mentale bagage?

Der findes en verden af rejsemuligheder både til vands og til lands på vores deluxe rejser. De ultimative deluxe rejseoplevelser får du dog uden tvivl ved at kombinere begge rejseformer !

Udnyt mange års professionel cruise- og rejsebranche erfaring hos Cruise Inspiration, og gør dine rejsedrømme til virkelighed! Med dig i fokus skræddersyer Cruise Inspiration dine deluxe rejser til vands og til lands rundt om i verdens syv kontinenter - selvfølgelig  helt efter dine egne ønsker.

Og som en helt naturlig del af vores personlige service, tilbyder vi at komme på kundebesøg hos dig privat og også i firmaer/foreninger, da vi ligeledes arrangerer skræddersyede deluxe grupperejser.

Vi glæder os til at arrangere din næste rejse 🙂

En hjertevarm hilsen fra stifteren og indehaveren af Cruise Inspiration ApS

Kære rejselystne, inspirationssøgende og højt værdsatte læsere 🙂

Hjertelig velkommen til Cruise Inspirations deluxe rejse- og cruise univers, hvor vi aldrig går på kompromis med kvaliteten!

Vi arrangerer spændende skræddersyede deluxe rejser både til vands og til lands til de allerfleste destinationer i verden.

Lad os gøre dine rejsedrømme til virkelighed!

Hører du også til dem, der har en top ti ønskeliste med destinationer, du bare VIL se og opleve? Og har du måske også ofte gået og overvejet at prøve et cruise på de mindre og langt mere klimavenlige cruise skibe eller flod cruise skibe?  Eller kunne du tænke dig en oplevelsesrig rundrejse på land? Måske forestiller du dig en kombinationsrejse til lands og til vands? En rejse hvor et udvalg af dejlige destinationer opleves på en og samme rejse. En mental daseferie på et lille eksotisk deluxe resort er jo heller ikke det værste man kan ønske sig 🙂 Uanset hvilken rejse du drømmer om at gøre til virkelighed, ja, så har du fundet frem til dit helt rigtige rejsebureau 🙂

Hos Cruise Inspiration får du nemlig masser af herlig inspiration og professionel vejledning til din næste drømmerejse. Vores anbefalinger tager i høj grad udgangspunkt i vore egne utallige personlige samt professionelt orienterede rejser i det meste af verden. Disse omfatter både Europa samt verdens øvrige 6 kontinenter.

Det bedste ved det hele er, at vi gør livet endnu lettere for dig! Vi skræddersyer nemlig dine deluxe rejser helt ned til de mindste detaljer. I din travle hverdag slipper du til gengæld for mange unødige timers research på nettet med stor risiko for at blive vildledt. Med andre ord kan du med ro i sindet trygt læne dig tilbage og få din næste rejse serveret på et sølvfad - og selvfølgelig helt efter dine egne ønsker og behov 🙂 Læs mere

Kundebesøg - en naturlig del af vores personlige service

Som om dette ikke skulle være nok, tilbyder vi endvidere at komme på kundebesøg hjemme hos dig privat eller i dit firma, hvor muligt. Vi kan så sammen i ro og mag gennemgå dine specifikke rejseønsker, hvorefter vi sørger for at det hele går op i en højere enhed 🙂

En verden af skønne destinationer

Her på Cruise Inspirations hjemmeside bliver du introduceret til nogle af vore egne favorit rederier og sejlruter. Ligeledes beskiver vi nogle af vore helt egne favorit destinationer. Vi har dog mange flere 'must see & do' sejlruter og destinationer at byde på! Således vil vi løbende tilføje endnu flere og helt specielt udvalgte rederier og destinationer her på siden. Husk derfor jævnligt at klikke ind og holde dig opdateret 🙂

Værd at vide: De viste sejlruter er blot et lille udvalg af mange flere mulige sejlrute eksempler. Så ser du ikke lige den sejlrute eller de afgangsdatoer her på vores side, som du ønsker på din næste rejse, så fortvivl ikke. Kontakt os endelig, og så finder vi hurtigt frem til din foretrukne sejlrute og afgangsdato, der matcher dine ønsker bedst muligt. Dette gælder også for vore viste rundrejse eksempler til lands. Vi skræddersyer din deluxe rundrejse helt efter dine egen præferencer.

Kontakt os og få de nyeste tilbud

Endvidere skal de angivne priseksempler under både vore cruise - og landprogram eksempler  betragtes som vejledende, da udbud og efterspørgsel hurtigt ændrer sig. Dette betyder ofte, at priserne i mellemtiden kan være blevet lidt billigere eller lidt dyrere. Således anbefaler vi dig at kontakte os for de seneste og bedste tilbud. Du er også meget velkommen til at tilmelde dig vores nyhedsbrev og dermed få de bedste og senest opdaterede tilbud: Tilmelding nyhedsbrev

Uanset hvilke destinationer eller rejseformer, du har i tankerne, eller om du rejser alene eller med andre familiemedlemmer, venner eller kolleger, så kontakt til enhver tid Cruise Inspiration med din forespørgsel og lad os skræddersy din næste uforglemmelige deluxe rejse.

Tryghed, kvalitet og personlig service har højeste prioritet hos Cruise Inspiration. Med dig i fokus kan vi derfor forsikre dig om, at du får lige præcist de rejseoplevelser, du går og drømmer om 🙂

Vi glæder os til at servicere dig 🙂

Mange varme hilsner

Monika Ernst
Stifter og Indehaver af Cruise Inspiration ApS

Få et Rejseforslag

Her har du mulighed for at bestille din rejse.
Har du blot spørgsmål til din rejse, så er du også velkommen til at stille dem her.

Vores rejsespecialister vender tilbage hurtigst muligt.

Booking

Tilmeld Nyhedsmail

Kunne du tænke dig at få besked når der er nye oplevelser og indlæg?

Du vil modtage en nyhedsmail ca. 1 gang pr. måned med dejlig rejseinspiration og fristende tilbud på udvalgte rejser til vands og/eller til lands rundt om i verden! Vi sender dig aldrig spam mails.