fbpx

Her i søgefunktionerne får du et hurtigt overblik over de forskellige flod cruise datoer og sejlruter. Priserne, der vises er såkaldte liste priser. Kontakt os for specifikke kampagner.

Introduktion til Uniworld River Cruises


Uniworld River Cruise arbejder ud fra filosofien  No request too large, no detail too small” Denne indstilling er helt i tråd med vores egen filosofi her hos Cruise Inspiration, hvorfor vi uden at tøve varmt kan anbefale dig et flodcruise med dette 5-stjernede rederi.

Uniworlds 5-stjernede flodcruise skibe sejler til mange skønne destinationer i hele Europa, Rusland, Egypten, Asien og Peru. Flodcruise skibene er elegant designet og har en gennemsnitlig kapacitet på bare 120 gæster. Det betyder, at atmosfæren ombord på samme tid er intim og afslappet, og at der bliver kræset om dig af et altid venligt og imødekommende personale ombord.

Med andre ord er et flodcruise med Uniworld lig med luksus, forkælelse og en enestående service. Langs floderne kan du nemt udforske destinationerne på egen hånd eller vælge at tage på én af de mange inkluderede og lærerige udflugter, som altid foregår i mindre grupper.

Inkluderet i Uniworld River Cruise priser:

  • Alle måltider i skibenes 5-stjernede restauranter
  • Frit og ubegrænset valg af drikkevarer inkl. vine og spiritus
  • Alle udflugter på dit flodcruise med lokale engelsktalende guider
  • Drikkepenge til personalet ombord
  • Fitnesscenter
  • Wellness-undervisning med certificeret wellness instruktør
  • Transfer til lufthavn efter dit flodcruise
  • Cykler til udforskning af destinationerne på egen hånd
  • WiFi adgang
  • Underholdning ombord

På ankomstdagen kan du gå ombord fra kl. 13:00 og frem til senest 1 time før afgang. Afgang fra skibet den sidste dag er mellem kl. 08:00 og kl. 09:30. De faktiske ankomst- og afgangstider i havnene bliver oplyst af rederiet, når din booking er bekræftet.

Læs mere om Uniworld River Cruises her


Oplevelser


Der er ingen oplevelser i denne kategori.

Få et Rejseforslag

Her har du mulighed for at bestille din rejse.
Har du blot spørgsmål til din rejse, så er du også velkommen til at stille dem her.

Vores rejsespecialister vender tilbage hurtigst muligt.

Booking

Tilmeld Nyhedsmail

Kunne du tænke dig at få besked når der er nye oplevelser og indlæg?

Du vil modtage en nyhedsmail ca. 1 gang pr. måned med dejlig rejseinspiration og fristende tilbud på udvalgte rejser til vands og/eller til lands rundt om i verden! Vi sender dig aldrig spam mails.