fbpx

Introduktion til Windstar Cruises

Har du længe gået og drømt om at opleve verden i afslappet yacht stil med masser af forkælelse ombord, et fåtal af øvrige gæster ombord, men tænkt at det sikkert er alt for dyrt? Så har vi super god nyhed til dig - vores rederi, Windstar Cruises, er nemlig et af de rederier, der råder over seks mega yachts til yderst konkurrencedygtige priser, som overrasker de fleste!

Windstar Cruises sejler til rigtig mange forskellige skønne destinationer og mindre havne rundt om i verden, hvor de store cruise skibe ikke kan anløbe til. På denne måde bevares intimiteten fra ombord også i de fleste havne, netop fordi du i de fleste tilfælde ikke deler havnene med tusindvis af andre cruise passagerer 🙂


Tre af Windstar mega yachts er ægte sejl yachts - det vil sige med både sejl og motor. De to mindste sejlyachts, Wind Star og Wind Spirit, medtager blot op til 148 gæster, og Windstar Cruises flagskib Wind Surf medtager op til 310 gæster. Med 201 personale ombord på Wind Surf og 101 personale ombord på Wind Star og Wind Spirit, bliver du akkurat ligeså forkælet på Windstar Cruises tre sejl yachts, som på deres tre motor yachts.

Tre af Windstar Cruises motor yachts er allerede kendt af mange som de tidligere Seabourn motor yachts - nu hedder der bare Star Pride, Star Legend og Star Breeze. Hver enkelt motor yacht medtager bare op til 312 gæster, hvilket gøre at atmosfæren ombord er dejlig stemningsfuld og intim. Og med 188-190 besætningsmedlemmer ombord på Windstar Cruises tre motor yachts, er du sikker på at blive godt og grundigt forkælet, ligesom der også er masser af privat plads til at boltre sig på.


Vælger du et cruise med Windstar Cruises,  får du følgende inkluderet i prisen:

 • Champagne velkomst reception
 • Samtlige måltider i samtlige restauranter inden- og udendørs
 • Alle ikke-alkoholiske drikkevarer - også specielle the/kaffe drikke
 • 24-timers roomservice
 • Underholdning ombord
 • Ubegrænset brug af Fitness Centeret ombord på hvert skib
 • Vandsportsplatform og gratis vandsportsudstyr (afhængig af vejrforhold og de enkelte havne)
 • Individuelt besøg på broen
 • Markedsudflugt med chefkokken
 • Kokke demonstration med friskt indkøbte lokale ingredienser
 • Shuttle bus service i relevante havne
 • Havneskatter

Godt at vide: Drikkevare pakker med alkohol kan tilkøbes ombord, så det bliver til ”all inclusive”, men du kan også vælge blot at betale pr. glas vin, øl eller drink til stadig rimelige priser.


Klik på nogle skønne udvalgte cruise eksempler her nedenfor, eller fortsæt med at læse videre om Windstar Cruises skibe og livet ombord.


Star Pride

Star Pride

Wind Spirit i Fransk Polynesien med Windstar Cruises

Wind Spirit i Fransk Polynesien

Du kan vælge imellem forskellige størrelser staterooms og suiter på skibene. Et stort plus er, at alle Windstar Cruises staterooms og suiter er udvendige (med vindue(r) og/eller balkon). De mindste staterooms på Windstar Cruises sejl yachts er på 17.5 kvadratmeter og de mindste suiter på Windstar Cruises motor yachts er på 26 kvadatmeter.

Ocean View stateroom

Wind Spirit/Wind Star - Ocean View stateroom på 17.5 kvadratmeter

Windstar Cruises - Wind Surf Ocean View stateroom

Wind Surf - Ocean View stateroom på 17.5 kvadratmeter

Windstar Cruises Ocean View standard suite

Star Legend - Ocean View standard suite på 26 kvadratmeter. Fås også med Fransk Balkon


Amphora hovedrestauranten på Star Pride

Amphora hovedrestauranten på Star Pride med 'open seating'

Wind Spirit med en skøn udsigt

Wind Spirit - livet nydes på de forskellige dæk - og altid med en skøn udsigt!

Stemningen ombord er “yachting casual” hver dag. Det vil sige, at du ikke forventes at medbringe slips, smoking eller lang kjole. Du vil derfor opleve en dejlig afslappende, men samtidig elegant atmosfære ombord.

På skibenes hovedrestaurant opererer de efter 'open seating' begrebet, hvilket betyder at du kan komme og gå helt uden forudgående reservation, ligesom du kan sidde lige hvor du har lyst i restaurantens åbningstid. Og uanset hvilke af skibenes restauranter du beslutter dig at spise i, er de veltilberedte gourmet retter i en klasse for sig.

Et af Wind Spirits dejlige soldæk

Et af Wind Spirits dejlige soldæk - her i stævnen

Med Windstar Cruises kan du Sail Away i afslappet stil

Sail Away i afslappet stil - her på Wind Spirit


Indehaver af Cruise Inspiration, Monika, har i øvrigt selv arbejdet for Windstar Cruises som Voyage Leader på både deres motor yachts og deres sejl yachts. Derfor skal det nævnes, at et de største højdepunkter ombord på Windstar Cruises skibe er 'Sail Away' ceremonien fra hver havn. Her inviteres alle gæster og besætning op på udendørs dækkene for at nyde den smukke udsejling fra havnen, alt imens du kan nyde en drink og lytte til den umiskendelige Vangelis musik fra filmen '1492 Conquest of Paradise', som bare passer helt perfekt til lejligheden. Her får du den ultimative lykkefølelse på alle tangenter 🙂 

Windstar Cruises – Sail Away stemning på Wind Spirit i Fransk Polynesien

 

På de tre sejl yachts ruller de ovenikøbet alle deres sejl ud under ceremonien - fuldstændig i sync med den stemningsfyldte musik! Det er en helt speciel oplevelse, der giver de fleste gåsehud - også personalet 🙂 Faktisk får du nærmest en trang til at knibe dig i armen for at være sikker på, du ikke bare er midt i en drøm, du ikke vil vågne af 🙂

Ud over de dejlige sejlrute eksempler, vi har lagt op her på vores hjemmeside, findes der naturligvis mange, mange flere sejlruter at vælge imellem.  Fortæl os meget gerne om dine præferencer, og så sørger vi for at finde det helt rigtige cruise til dig med Windstar Cruises - og selvfølgelig til den bedste pris 🙂

VELKOMMEN OMBORD HOS WINDSTAR CRUISES!

Få et Rejseforslag

Her har du mulighed for at bestille din rejse.
Har du blot spørgsmål til din rejse, så er du også velkommen til at stille dem her.

Vores rejsespecialister vender tilbage hurtigst muligt.

Booking

Tilmeld Nyhedsmail

Kunne du tænke dig at få besked når der er nye oplevelser og indlæg?

Du vil modtage en nyhedsmail ca. en gang om måneden med dejlig rejseinspiration og fristende tilbud på udvalgte rejser til vands og/eller til lands rundt om i verden! Vi sender dig aldrig spam mails.