fbpx

Introduktion til Pandaw Expeditions

Pandaw Expeditions er et af vores favorit flod cruise rederier. Pandaw Expeditions skibe er efter gamle traditioner bygget i teaktræ og dekoreret med messing. Fin service, dejlig mad og en herlig uformel og varm atmosfære ombord, er med til at gøre Pandaw Expeditions yderst populære. Det altid venlige og imødekommende lokale personale er med til at skabe en særlig stemning. Oplevelsen ombord er 'afslappet luksus', som er til at betale 🙂

Se videoklippet nedenfor, og få inspiration fra fx Mekong Floden i Vietnam og Cambodia med Pandaw Expeditions.

 


Hos Cruise Inspiration kan vi tilbyde et bredt udvalg af flod cruises med det 4-stjernede rederi Pandaw Expeditions, som især sejler på de dejlige floder i Sydøstasien. Udover Mekong Floden i Cambodia, Vietnam og Laos, sejler Pandaw også på Red River og Halong Bay i det nordlige Vietnam, på Irrawaddy og Chindwin floderne i Myanmar (Burma). Dertil kommer også Ganges Floden og Brahmaputra Floden i Indien.

Red River flod cruise i Vietnam

Red River flod cruise i Vietnam

Mekong Floden i Vietnam

Mekong Floden i Vietnam


Inkluderet på Cruise Inspirations expeditions-cruises med Pandaw:

 • Alle udflugter undervejs på flod cruiset med lokale engelsktalende guider
 • Drikkepenge til personalet ombord
 • Alle måltider ombord
 • Ikke alkoholiske drikkevarer
 • Daglig cocktail
 • Wi-Fi

Ej inkluderet på Cruise Inspirations expeditions cruises med Pandaw:

 • Internationale fly (på visse sejlruter er indenrigsfly dog delvist inkluderet)
 • Udgift til visum 
 • Tøjvask ombord
 • Alkoholiske drikkevarer. Drikkepakker kan tilkøbes, eller du kan betale pr. drink ombord.
 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring

Ombordstigning på ankomstdagen starter normalt omkring kl. 13:00 og og slutter senest 1 time før afgang. Afgang fra skibet den sidste dag er mellem kl. 08:00 og kl. 09:30. Disse tider er vejledende og kan variere. De faktiske ankomst og afgangstider i hver havn oplyses af rederiet ved booking bekræftelse.

Klik på knapperne nedenfor og bliv inspireret af forskellige flod cruise eksempler 🙂


Som noget relativt nyt tilbyder Pandaw Expeditions endvidere et spændende cruise med Andaman Explorer rundt i Myeik (Mergui) øgruppen i Andaman havet. Øgruppen ligger lige ud for den sydligste del af kysten i Myanmar. Se det inspirerende videoklip nedenfor.

OBS! Grundet urolighederne og den politiske situation i Myanmar (Burma), er vi desværre nødsaget til at sætte vores ellers populære rejser til Myanmar i bero på ubestemt tid. Selvom udsigterne til stabilitet i landet ikke ser lovende ud i denne tid, sender vi mange hjertevarme tanker og ønsker til den lokale befolkning om en snarlig genoprettelse til normale tilstande igen. Så snart du kan rejse trygt til Myanmar igen, giver dig besked her på siden samt i vores nyhedsmail.


Fakta om Pandaw:

Pandaw rederiet råder over 16 skønne nostalgisk udformede flodcruise skibe plus et enkelt havbaseret skib, Andaman Explorer. Det sejler mellem de mere end 800 uberørte Myeik (Mergui) øer i Andaman havet helt nede ved det sydligste Myanmar. Desuden råder Pandaw over 2 partnerskibe, som opererer efter det klassiske Pandaw koncept. Disse 2 skibe er baseret henholdsvis på Amazon Floden samt på Brahmaputra Floden i Indien.

Pandaw Expeditions forstår at forkæle sine gæster

Ren forkælelse ombord

Charmerende teaktræsdæk

Der er bare noget helt specielt over de charmerende teaktræsdæk, hvor der er masser af plads at boltre sig på

Pandaw skibene er bygget af rederiet selv i perioden 2001 - 2018 og designet i traditionel kolonistisk stil med teaktræ og messing overalt. Der er kræset for de små detaljer og komforten både ud- og indvendig på skibene. De ligner tro kopier af traditionelle floddampskibe (men de sejler dog ikke på damp!).


Eksempel på stateroom

Eksempel på stateroom (kahyt)

Nyd den skiftede udsigt

Nyd de konstant skiftede udsigter lige uden for dit eget stateroom

De charmerende Pandaw skibe varierer i størrelse, hvor det mindste skib har 10 staterooms (kahytter), og det største skib har 30 staterooms (kahytter). Der er plads til to personer pr. kahyt. De fleste af skibene har mellem 14 og 30 staterooms (kahytter). Alle de hyggelige og praktisk indrettede kahytter er på gennemsnitligt 15.6 kvadratmeter. De fleste af kahytterne har franske glasdøre med direkte udgang til promenadedækket.

Ud for hver kahyt er der to komfortable positionsstole med et cafe bord, hvor man kan vælge at sidde og nyde det konstant skiftende og smukke landskab. Hvis man da ikke har valgt at sætte sig op på sol- og observationsdækket, som byder på 360-graders udsigt over hele floden og dens bredder.Læs mere

Trods den gode standard har Pandaw Rederiet meget bevidst valgt ikke at have minibar, TV eller telefoner i kahytterne. Det skyldes, at konceptet med flodkrydstogter netop er baseret på, at man hygger sig udendørs på skibene og lader sig tryllebinde af den fantastiske natur, der langsomt glider forbi.

Dresskoden ombord på alle Pandaws skibe er afslappet casual – også om aftenen, selvom man selvfølgelig altid velkommen til at skifte til en lidt mere aftenpræget tøjstil. Det vigtigste for Pandaw er, at man føler sig godt tilpas.

Wi-Fi, som i øvrigt er gratis ombord, er tilgængeligt på skibene. Bemærk venligst, at signalet kan variere i styrke alt afhængig af, hvilke områder skibet befinder sig i.

Personale og udflugter

Det altid venlige, smilende, opmærksomme og engelsktalende personale sætter en ære i at yde den ypperste service, ligesom der lægges stor vægt på dagligt at servere eksotiske og varierende retter på gourmet niveau.

Hos Pandaw er alle udflugter inkluderet på flodcruiset. Desuden tilbyder rederiet mulighed for at tilkøbe spændende landarrangementer før og efter deres flodcruises. ligesom Cruise Inspiration tilbyder at sætte jeres eget rejseprogram sammen før og efter jeres flodcruise - selvfølgelig helt efter jeres egne ønsker.

Er du blevet fristet og vil vide mere?
Så kontakt os for flere detaljer, sejlruter, datoer og priser

Få et Rejseforslag

Her har du mulighed for at bestille din rejse.
Har du blot spørgsmål til din rejse, så er du også velkommen til at stille dem her.

Vores rejsespecialister vender tilbage hurtigst muligt.

Booking

Tilmeld Nyhedsmail

Kunne du tænke dig at få besked når der er nye oplevelser og indlæg?

Du vil modtage en nyhedsmail ca. en gang om måneden med dejlig rejseinspiration og fristende tilbud på udvalgte rejser til vands og/eller til lands rundt om i verden! Vi sender dig aldrig spam mails.