fbpx

Vietnam Red River Delta flod cruise og Halong Bay

Få et oplevelsesrigt flod cruise med Pandaw Expeditions i det nordlige Vietnam. - 10 nætter/11 dage ombord på Angkor Pandaw skibet

Vietnam Red River Delta flod cruise

Red River Deltaet og Halong bay

Oplev Vietnam Red River Delta flod cruise

Angkor Pandaw i drømmeagtige omgivelser på Red River i det nordlige Vietnam

Oplev Vietnam Red River Delta flod cruise, og se både Hanoi og fjerne små landsbysamfund langs floden og de mindre sidefloder. En af sidefloderne munder ud i den eventyrlige bugt, Halong Bay, som ganske enkelt er en ren fryd for øje, krop og sjæl! Der cruises ligeledes dybt inde i Vietnams højland, hvor du undervejs vil opleve flere forskellige bjerglandsbyer.

VÆRD AT VIDE: På cruises fra december til marts er det som oftest noget køligere i det nordlige Vietnam med temperaturer fra 7 til 21 grader, men med en gennemsnitlig dagtemperatur på 20 grader. Til gengæld har Angkor Pandaw flod cruise skibet mulighed for at sejle til et endnu større område af sidefloder, da vandstanden er højere på denne tid af året grundet regntiden i sommermånederne.


Red River flod cruise

Red River

Den drømmeagtige Halong Bay

Den drømmeagtige Halong Bay

360º Halong Bay udsigt ude på dækket

360º Halong Bay udsigt ude på dækket

Program oversigt - 12 nætter  

(10 nætter Vietnam flod cruise program + 2 nætter til ud- og hjemrejse)

Dag 1 | Afrejse København/Billund. BEMÆRK - fly er ikke inkluderet i priseksemplet, da prisen på fly varierer alt afhængig af din ønskede afrejsedato og lufthavn. Fly kan dog efter dit eget ønske også sagtens arrangeres og tilføjes, når vi kender dine foretrukne rejsedatoer.

Dag 2 | Ankomst til Hanoi lufthavn og transfer til Angkor Pandaw skibet i Halong Bay

Dag 3 | Halong Bay

Dag 4 | Halong Bay

Dag 5 | Kinh Thai floden

Dag 6 | Bat Trang landsby

Dag 7 | Hanoi

Dag 8 | Red River floden - den nedre del

Dag 9 | Lo River floden i Red River Deltaet

Dag 10 | Da River floden i Red River Deltaet

Dag 11 | Hoa Binh dæmning og by

Dag 12 | 12 Hoa Binh - transfer til Hanoi lufthavn. Afrejse fra Hanoi til København/Billund.  BEMÆRK - fly er ikke inkluderet i priseksemplet, da prisen på fly varierer alt afhængig af din ønskede afrejsedato og lufthavn. Fly kan dog efter dit eget ønske også sagtens arrangeres og tilføjes, når vi kender dine foretrukne rejsedatoer.


Detaljeret rejseprogram beskrivelse

(M=Morgenmad / F=Frokost / A=Aftensmad)

Se den smukke solnedgang på Vietnam Red River Delta flod cruise
Dag 1 - Dag 2 | Dag 1: Afrejse København eller alternativ lufthavn / Dag 2: Ankomst Hanoi Lufthavn 

Ankomst Hanoi Lufthavn og transfer til  Halong Bay med frokost stop undervejs. Ombordstigning på Pandaw skibet om eftermiddagen. Læs mere

Velkomst cocktail ombord ved afsejling alt imens du nyder et aftencruise rundt i Halong Bay, som kom på UNESCOs verdensarvsliste i 1994. De smukke og frodige kalkstensøer anslåes at være 20 millioner år gamle. Overnatning på Angkor Pandaw skibet.


Vietnam Red River Delta flod cruise
Dag 3 | Halong Bay (M/F/A)

Morgen cruise rundt i den nærmeste magiske bugt med dens omkring 1.500 smukke større eller mindre frodige kalkstensøer i mange forskellige unikke former.Læs mere

Besøg Viet Hai landsby beliggende imellem de flotte kalkstensformationer på enten mountainbike eller i en lille eldrevet 'buggy car', og oplev de typiske landsbyhuse og deres forskellige grøntsagsfarme undervejs. Om eftermiddagen cruiser du videre til Lan Ha Bay og besøger et af de typiske flydende fiskehuse. Alt afhængig af vejret bydes der på en dejlig cocktail og valgfri mulighed for badning på en af de idylliske strande i Halong Bay om eftermiddagen. Overnatning på Angkor Pandaw skibet.


Udforsk grotter i Vietnam
Dag 4 | Halong Bay (M/F/A)

Efter morgenmad ombord på Angkor Pandaw bydes der på et valgfrit besøg i en af de mange grotter, som er kendt under navnet 'The Dark and Bright Cave.Læs mere

Du kan vælge imellem selv at ro i en kayak eller lade dig transportere i en af de typiske 'kurve' både. Grotten munder ud i en lysning, som minder om et vulkankrater. Når du sejler igennem grotten, kan du normalt høre grottens beboere, flagermusene, alt imens du beundrer de mange flotte stalagmitter, der hænger ned fra grottens loft. Senere på dagen sejler Angkor Pandaw ud af Halong Bay bugten, og ligger for anker nær Hai Phong. Om eftermiddagen kan du bl.a. opleve en kokke-demonstration ombord. Overnatning på Angkor Pandaw skibet.


Opev den lokale kultur på Vietnam Red River Delta flod cruise
Dag 5 | Kinh Thay floden (M/F/A)

Start dagen med at observere det daglige liv på Kinh Thay floden, som bl.a. fungerer som en kommerciel vandvej for de lokale handlende i området. Læs mere

Ombord bydes der om formiddagen på et foredrag om Vietnam og specielt landets uundværlige bådfolk, som fortsat spiller en vigtig rolle i Vietnams traditionelle kultur og økonomi. Om eftermiddagen besøger du Thanh Ha Commune på en hyggelig gåtur igennem landsbyen, hvor de også stolt vil præsentere dig for et traditionelt vanddukke-show i smukke omgivelser. Cruising indtil senere på aftenen, hvor ankeret sænkes halvvejs oppe ad floden. Overnatning på Angkor Pandaw skibet.


Dag 6 | Bat Trang landsby (M/F/A)

Det meste af dagen står på cruising på vej mod Hanoi. Om eftermiddagen besøges keramik-landsbyen Bat Trang, hvor du vil lære mere om teknikkerne bag keramik-produktionen, som udgør landsbyens indtægtskilde.Læs mere

Landsbyen stammer helt tilbage fra det 7. århundrede, og opstod først og fremmest på grund af den rige lerjord i området. På vej tilbage til skibet vil du blive præsenteret for en traditionel enhjørning- og løve-dans ved anløbsbroen til Angkor Pandaw. Overnatning ombord på Angkor Pandaw skibet.


Dag 7 | Hanoi (M/F/A)

Angkor Pandaw kaster om morgenen anker lige ud for den spændende og yderst livlige hovedstad Hanoi, som byder på masser af oplevelser. Læs mere

Du kan vælge selv at gå op opdagelse i byen, eller deltage  på Pandaws ture. Af de mange seværdigheder kan bl.a. nævnes Vietnams krigsfængsel, også kendt som Hanoi Hilton,  Ho Chi Minh Mausolæum og Hoan Kiem søen. Om eftermiddagen bydes der på en dejlig gåtur gennem Hanoi's gamle kvarter i fransk kolonistil. Besøg bl.a. en kaffebar, og lær mere omkring Vietnams vigtige kaffeindustri. Overnatning ombord på Angkor Pandaw skibet.


Dag 8 | Den nedre Red River flod (M/F/A)

Fra morgenstunden sejles der fra Hanoi op ad Red River floden og dybere ind i Vietnams højland mod Viet Tri by, hvor du ankommer tidligt om aftenen. Læs mere

Undervejs gennem det smukke landskab gøres der stop ved de to mindre kendte pagoder Thay og Tay Phuong, som stammer tilbage fra henholdsvis det 8. og 11. århundrede. Pagoderne er omgivet af henholdsvis vand og flotte grønne risterasser, som du især kan nyde synet af fra Tay Phuong pagoden, da den ligger 237 trin oppe på en bakketop. Om eftermiddagen besøges en tømrerlandsby, som har specialiseret sig i helt specielle træskærer-teknikker, og producerer flotte kunstværker. Overnatning ombord på Angkor Pandaw skibet.


Dag 9 | Lo floden (M/F/A)

Fra morgenstunden cruiser du op til Tien Du færge stationen, hvor den nærliggende landsby Gia Thanh ligger. Læs mere

Landsbyen er først og fremmest kendt for produktion af de verdenskendte vietnamesiske hatte kaldet 'non la', som stadig laves 100% ved håndkraft af palmeblade og bambus. Dette traditionelle håndværk stammer ikke mindre end fra 3.000 år tilbage i tiden! Fra Gia Thanh fortsætter landturen med bus til Hung Lo templet, som er den nordligste seværdighed, du besøger på dette flodcruise. Resten af dagen et til fri afslapning. Overnatning på Angkor Pandaw skibet.


Dag 10 | Da Floden (M/F/A)

Om morgenen og ind i formiddagstimerne cruiser du med strømmen ad Da floden omgivet af det flotte og uspolerede landskab. Læs mere

Undervejs til Hoa Binh passerer du også Ba Vi National Park, som er fyldt med alskens tropisk og subtropisk flora og fauna. I Hoa Binh går formiddagsudflugten til den nærliggende antikke landsby Duong Lam, hvor to af Vietnams tidligere konger er født, hvilket betyder rigtig meget for den lokale befolkning. Om eftermiddagen inviterer personalet ombord på Angkor Pandaw på en rundtur på skibet 'behind the scenes', hvor du bl.a. vil se både køkkenet, maskinrummet og personaleområdet. Overnatning ombord på Angkor Pandaw skibet.


Dag 11 | Hoa Binh (M/F/A)

Hoa Binh er hjemsted for den etniske befolkningsgruppe Muong folket. I byen fandt en vigtig begivenhed sted i 1951 til 1952 - nemlig slaget mellem det nordlige Vietnam og franskmændene. Læs mere

Hoa Binh dæmningen ved Den Sorte Flod (Black River) er den største hydroelektriske dæmning i Vietnam og Sydøstasien. Om formiddagen bydes der på en bådtur i Hoa Binhs vandværksreservoir efterfulgt af et besøg til en lille lokal landsby. Og om aftenen inviteres du til traditionel underholdning ombord på Angkor Pandaw udført af de lokale stammefolk. Overnatning ombord på Angkor Pandaw skibet.


Dag 12 - Dag 13 | Dag 12: Afrejse Hoa Binh og Hanoi (M/F) / Dag 13: Hjemkomst

Efter morgenmad ombord er det tid til at tage afsked med Angkor Pandaw skibet og det skønne personale. Læs mere

Undervejs til Hanoi Lufthavn besøges den sidste lokale landsby samt et museum, og herefter bydes du på frokost på en god lokal restaurant, før du bliver kørt videre til lufthavnen for din flyrejse hjemover.


Pris eksempel pr. person: fra kr. *18.895,- pr. person (baseret på to personer i en kahyt)

*Prisen på Vietnam Red River Delta flod cruise er bestemt af sæsonen. Prisen er ligeledes baseret på den billigst ledige kahyt kategori på skibet.
Der tages forbehold for program- og prisændringer samt udsolgte kahyt kategorier på skibet.


Følgende er inkluderet i prisen:

 • 10 nætter på det 4-stjernede Angkor Pandaw flod cruise skib i Red River Deltaet og Halong Bay
 • Transfers til og fra lufthavnen
 • Planlagt underholdning ombord
 • Alle planlagte udflugter som beskrevet
 • Guide services (lokal engelsktalende guide)
 • Drikkepenge til personalet ombord (dog ikke den lokale guide)
 • Alle hovedmåltider
 • Daglig cocktail. Bemærk: Yderligere vine, øl og spiritus mærker kan tilkøbes ombord til meget rimelige priser
 • Ikke alkoholiske drikkevarer
 • Flaskevand på planlagte udflugter og transfers

Følgende er ikke inkluderet i prisen:

 • Vask af tøj ombord
 • Vine og internationale spiritus mærker
 • Fly fra København eller alternativ lufthavn tur/retur, da prisen på fly varierer alt afhængig af afrejsedato. Fly kan dog efter dit eget ønske også sagtens arrangeres og tilføjes Kontakt os for mere information om fly
 • Afbestillingsforsikring samt rejse- og sygeforsikring
 • Drikkepenge til lokal tur guide, lokale chauffører og lokale bådførere 

VÆRD AT VIDE: Vietnam Red River Delta flod cruise tilbydes ligeledes i modsat retning med strømmen fra Hoa Binh til Halong Bay.

GODT  TIP: Ovennævnte rejseprogram kan kombineres med en kortere eller længere rundrejse i Vietnam og/eller i nabolandene.

Er du blevet fristet og vil vide mere?
Så kontakt os for flere detaljer, alternative  datoer, sejlruter samt priser

Få et Rejseforslag

Her har du mulighed for at bestille din rejse.
Har du blot spørgsmål til din rejse, så er du også velkommen til at stille dem her.

Vores rejsespecialister vender tilbage hurtigst muligt.

Booking

Tilmeld Nyhedsmail

Kunne du tænke dig at få besked når der er nye oplevelser og indlæg?

Du vil modtage en nyhedsmail ca. en gang om måneden med dejlig rejseinspiration og fristende tilbud på udvalgte rejser til vands og/eller til lands rundt om i verden! Vi sender dig aldrig spam mails.