fbpx

Oplev det autentiske Myanmar med Pandaw Expeditions


OBS! Grundet urolighederne og den politiske situation i Myanmar (Burma), er vi desværre nødsaget til at sætte vores ellers populære rejser til Myanmar i bero på ubestemt tid. Selvom udsigterne til stabilitet i landet ikke ser lovende ud i denne tid, sender vi mange hjertevarme tanker og ønsker til den lokale befolkning om en snarlig genoprettelse til normale tilstande i landet igen. Så snart du kan rejse trygt til Myanmar igen, giver vi dig besked her på siden samt i vores nyhedsmail.


Med Pandaw Expeditions, som er et af vores favorit rederier, vil du føle dig hensat til en anden tidsalder på Irrawaddy (Ayeyarwady) Floden eller Chindwin Floden i Myanmar.

En del af de landsbyer, der ligger langs flodernes bredder, kan du nemlig kun ankomme til ad flodvejen. Dette er med til at gøre hele oplevelsen endnu mere unik. Tiden står nærmest stille her, og du får med garanti en uforglemmelig rejseoplevelse. Vi vil vove at påstå, at du uden tvivl vil få lyst til at tage tilbage Myanmar igen og igen, og prøve en eller flere af de alternative sejlruter i dette skønne land!

Bemærk at udflugterne undervejs på de forskellige flod cruises med Pandaw Expeditions er inkluderet i prisen! Så her er der virkelig tale om 'Value for money' ! Læs mere om Pandaw Expeditions her: Pandaw Expeditions

Bliv herligt inspireret af videoklippet samt vores to rejseprogrameksempler nedenfor på henholdsvis Irrawaddy Floden (Ayeyarwady) og Chindwin Floden med et kortere landprogram før og/eller efter flodcruiset.


Irrawaddy Floden i Myanmar

Vores rejseeksempel inkluderer følgende:

 • 7 nætters flod cruise på Irrawaddy (Ayeyarwady) Floden - Mandalay til Bagan (med flodstrømmen)
 • 2 nætter i Yangon

Pris eksempel pr. person: fra kr. *12.495,- pr. person (baseret på to personer pr. kahyt/hotel værelse)

*Prisen på flod cruise/landprogram er bestemt af sæsonen. Prisen er ligeledes baseret på den billigst ledige kahyt kategori på skibet.
Der tages forbehold for program- og prisændringer samt udsolgte kahyt kategorier på skibet.

BEMÆRK: Jo flere personer du rejser sammen med, jo lavere bliver hele rejsens pris pr. person - allerede fra den fjerde person.


Dag 1: Afrejse fra København (udenrigsfly er ikke inkluderet i prisen, da prisen på fly varierer alt afhængig af afrejsedato. Fly kan dog efter dit eget ønske også sagtens arrangeres og tilføjes)
Dag 2: Ankomst til Mandalay lufthavn, Myanmar og transfer til et af de dejlige Pandaw Expeditions flod cruise skibe. Frokosten nydes ombord efterfulgt af eftermiddagsudflugt i Mandalay.
Dag 3: Morgenudflugt i Mingun bl.a. kendt for at huse verdens andenstørste klokke samt den aldrig færdigbyggede store stupa. Eftermiddagsudflugt til Sagaing Hills med en skøn udsigt over Irrawaddy(Ayeyarwady) Floden. Herefter besøges Amarapura, hvor den sene eftermiddag afsluttes med en bådtur ved verdens længste teaktræsbro U Bein broen, alt imens du nyder den flotte solnedgang.
Dag 4: Udforsk Yandabo landsbyen – kendt for deres terracotta keramik. Også mulighed for at besøge lokal skole (hivs det er ude for skoleferie periode)
Dag 5: Oplev Pakokku i Tuk Tuk, og besøg bla. det lokale marked og en lokal traditionel cerut mager.
Dag 6: Udforsk Tant-Chi-Taung bjerget og se den imponerende stupa på toppen af bjerget. Cruise videre ad floden til Salay, en lille lokal landsby med mange synlige spor fra kolonitiden samt smukke teaktræsklostre.
Dag 7: Ankomst til Bagan og udflugt til de utallige templer, pagoder og stupaer. Om eftermiddagen besøges den lille lokale Phwar Saw landsby.
Dag 8: Besøg Shwe San Daw stupaen, som er en af de få stupaer man har tilladelse til at klatre op på for at nyde den fantastiske udsigt ud over de mange pagoder spredt ud over et enormt område i Bagan. Før frokost ombord besøges yderligere to andre smukke pagoder med hver deres historie og konstruktion. Om eftermiddagen besøges et traditionelt lakværksted, det største tempel i Bagan, Dharmayangyi fra år 1170, før dagen afsluttes på toppen af en af templerne for at nyde den smukke solnedgang ud over hele det utroligt smukke Bagan tempel/pagode/stupa område.
Dag 9: Afgang fra Pandaw Expeditions flod cruise skib i Bagan efter morgenmad ombord. Transfer til Bagan lufthavn. Fly fra Bagan til Yangon.
Dag 9 - 11: Transfer fra Yangon lufthavn til Yangon by, hvor bl.a. den verdensberømte Schwedagon Pagode samt Scotts Market besøges. Overnatning på hotel i Yangon.
Dag 11: Afrejse fra Yangon (udenrigsfly er ikke inkluderet i prisen, da prisen på fly varierer alt afhængig af afrejsedato. Fly kan dog efter dit eget ønske også sagtens arrangeres og tilføjes)
Dag 12: Ankomst til København.


Følgende er inkluderet i prisen:

 • 8 dages/7 nætters 4-stjernet cruise på Ayeyarwaddy Floden
 • 2 nætter i Yangon på 4-stjernet hotel med morgenmad
 • Alle transfers, indenrigsfly, alle planlagte udflugter sat alle måltider på flodcruiset
 • Flaskevand på alle udflugter og transfers
 • Alle udflugter på flod cruiset
 • Guide services (lokal engelsktalende guide)
 • Drikkepenge til personalet ombord på flodcruiset
 • Drikkevarer ombord på flodcruiset - mineral vand, sodavand, lokal øl/spiritus, almindelig kaffe samt te. Vine og internationale spiritus mærker kan tilkøbes ombord.

Følgende er ikke inkluderet i prisen:

 • Fly fra København t/r, da prisen på fly varierer alt afhængig af afrejsedato. Fly kan dog efter dit eget ønske også sagtens arrangeres og tilføjes
 • Afbestillingsforsikring samt rejse- og sygeforsikring
 • Visum til Myanmar, som du selv skal betale og bestille online på https://evisa.moip.gov.mm/
 • Frokost og aftensmåltider på landprogram efter flod cruiset
 • Drikkevarer på landprogram efter flod cruiset (bortset fra flaskevand)
 • Drikkepenge til lokale tur guider, lokale chauffører, lokale bådførere samt lokale cyclo- og tuk-tuk chauffører
 • Vask af tøj ombord på flodcruiset
 • Vine og internationale spiritus mærker på flodcruiset

BEMÆRK: Flod cruiset tilbydes ligeledes i modsat retning fra Bagan til Mandalay.

GODT  TIP: Ovennævnte rejseprogram kan ligeledes kombineres med en rundrejse i Myanmar.

Kontakt os for datoer, yderligere programmer og priser


Oplev de lokale traditioner

Chindwin Floden i Myanmar

Vores rejseeksempel inkluderer følgende:

 • 2 nætter i Mandalay 
 • 7 nætters flod cruise på Chindwin Floden - Monywa til Homelin (mod flodstrømmen)
 • 2 nætter i Yangon

Pris eksempel pr. person: fra kr. *24.295,- pr. person (baseret på to personer pr. kahyt/hotel værelse)

*Prisen på flodcruise/landprogram er bestemt af sæsonen. Prisen er ligeledes baseret på den billigst ledige kahyt kategori på skibet.
Der tages forbehold for program- og prisændringer samt udsolgte kahyt kategorier på skibet.

BEMÆRK: Jo flere personer du rejser sammen med, jo lavere bliver hele rejsens pris pr. person - allerede fra den fjerde person 🙂


Dag 1: Afrejse fra København (udenrigsfly er ikke inkluderet i prisen, da prisen på fly varierer alt afhængig af afrejsedato. Fly kan dog efter dit eget ønske også sagtens arrangeres og tilføjes)
Dag 2: Ankomst Mandalay, Myanmar – indkvartering på hotel. Resten af dagen til afslapning.
Dag 3: Amarapura - Maha Gandayone Klosteret, og se det daglige munke optog. Besøg Ava (den tidligere Iowa hovedstad) med lokal båd og hestekærre efterfulgt af et besøg til U-Bein broen bygget på stolper henover Taungthaman Søen. Besøget er lige før og under solnedgang - et helt fantastisk syn!
Dag 4: Morgen transfer fra Mandalay to Monywa og ombordstigning på Pandaw Expeditions flod cruise skib. Eftermiddagsudflugt til Thandboodi tempel og aftenmarked.
Dag 5: Besøg Phowin  Taung i privat minibus til grotterne for at se og opleve meget smukke vægmalerier og buddha statuer i Phowin  Taung grotterne. Fra Monywa fortsætter cruiset nu op ad den nærmest drømmeagtige Chindwin Floden.
Dag 6: Crusing - Floden snævrer ind på visse steder, og man kan se både skovområder, landbrug og landsbyer på strækningen. Mulighed for en hyggelig gå tur i Kanee landsbyen.
Dag 7: Besøg Mingkin bl.a. kendt for dee smukke træ klostre og markeder. Besøg Kalewa, som betragtes som indgangen til Chin staten.
Dag 8: Mawlaik, som er en af de mange byer langs Chindwin flioden, som kun kan besøges ad flodvejen. Derfor er der ligesom i mange af de andre landsbyer meget få biler her. Det er nærmest som at rejse tilbage i tiden i en tidsmaskine. Om eftermiddagen sejles der videre til udmundingen af Yu Floden.
Dag 9: Sittthaung, som var det sidste sted, hvor en del damp skibe sluttede deres rejse i 1942, skarpt forfulgt af japanerne. Vi håber på at få øje på gamle vragdele fra nogle af disse damp skibe.
Dag 10: Toungdoot er et gammelt Shan folk territorium, hvor der i den britiske koloni tid stadig sad en regerende sawbwa (en Shan titel for en royal person) i sit palads. Dette område er faktisk langt væk fra Shan folkets områder østpå.
Dag 11: Homalin - Afgang fra Pandaw Expeditions flod cruise skib. Indenrigsfly fra Homalin til  Yangon.
Dag 11 - 13: Yangon, hvor bl.a. den verdensberømte Schwedagon Pagode samt Scotts Market besøges. Overnatning på hotel i Yangon.
Dag 13: Afrejse fra Yangon (udenrigsfly er ikke inkluderet i prisen, da prisen på fly varierer alt afhængig af afrejsedato. Fly kan dog efter dit eget ønske også sagtens arrangeres og tilføjes)
Dag 14: Ankomst til København.

VIGTIGT: Vær venligst opmærksom på, at ovennævnte sejlskema hurtig kan ændre sig, da områderne er meget fjerne og til tider med for lav vandstand til flod skibet. Derfor skal du være fleksibel og indstillet på ændringer i sejlplanen, hvilket kun gør det hele endnu mere spændende 🙂


Følgende er inkluderet i prisen:

 • 2 nætter i Mandalay på 4-stjernet hotel med morgenmad
 • 8 dages/7 nætters 4-stjernet cruise på Chindwin Floden
 • 2 nætter i Yangon på 4-stjernet hotel med morgenmad
 • Alle private transfers, indenrigsfly, alle planlagte udflugter, alle måltider på flodcruiset
 • Flaskevand på alle udflugter og transfers
 • Alle udflugter på flod cruiset
 • Guide services (lokal engelsktalende guide)
 • Drikkepenge til personalet ombord på flodcruiset
 • Drikkevarer ombord på flodcruiset - mineral vand, sodavand, lokal øl/spiritus, almindelig kaffe samt te. Vine og internationale spiritus mærker kan tilkøbes ombord.

Følgende er ikke inkluderet i prisen:

 • Fly fra København t/r, da prisen på fly varierer alt afhængig af afrejsedato. Fly kan dog efter dit eget ønske også sagtens arrangeres og tilføjes
 • Afbestillingsforsikring samt rejse- og sygeforsikring
 • Visum til Myanmar, som man selv skal betale og bestille online på https://evisa.moip.gov.mm/
 • Frokost og aftensmåltider på landprogram før og efter flodcruiset
 • Drikkevarer på landprogram før og efter flodcruiset (bortset fra flaskevand)
 • Drikkepenge til lokale tur guider, lokale chauffører, lokale bådførere samt lokale cyclo- og tuk-tuk chauffører
 • Vask af tøj ombord på flodcruiset
 • Vine og internationale spiritus mærker på flodcruiset

BEMÆRK: Flod cruiset tilbydes ligeledes i modsat retning fra Homelin til Monywa.

GODT  TIP: Ovennævnte rejseprogram eksempler kan endvidere forlænges med en kortere eller længere rundrejse i Myanmar. Og for den ultimative oplevelse kan du også vælge at sejle på begge floder på en og samme rejse.

Kontakt os for datoer, yderligere programmer og priser

Få et Rejseforslag

Her har du mulighed for at bestille din rejse.
Har du blot spørgsmål til din rejse, så er du også velkommen til at stille dem her.

Vores rejsespecialister vender tilbage hurtigst muligt.

Booking

Tilmeld Nyhedsmail

Kunne du tænke dig at få besked når der er nye oplevelser og indlæg?

Du vil modtage en nyhedsmail ca. en gang om måneden med dejlig rejseinspiration og fristende tilbud på udvalgte rejser til vands og/eller til lands rundt om i verden! Vi sender dig aldrig spam mails.