Tag på safari i de mest uspolerede afrikanske lande

Botswana, som ligger i det sydlige Afrika, grænser op til Namibia, Zambia og Zimbabwe. Kalahari ørkenen dækker 70% af det utæmmede land, og byder på masser af spændende dyreliv. Men Botswana er også er kendt for dets diamant miner. Derfor har landet generelt set en god og stabil økonomi.

Botswana er et af de absolutte bedste lande at tage på safari i. Dette skyldes at det største indenlands delta i verden, Okavango Deltaet, er beliggende her. Grundet det massive vådlandsområde, som deltaet dækker over, tiltrækker det nemlig samtlige 'The Big Five' dyrene. Disse omfatter som bekendt løver, elefanter, bøfler, leoparder og næsehorn.

I Okavango Deltaet findes bl.a. Moremi Game Reservatet. Her kan du bo i de skønneste safari lodges, som IKKE er indhegnet i modsætning til mange safari lodges i andre lande. På denne måde kan de nysgerrige dyr komme helt tæt på de forskellige safari lodges. Dette er med til at give dig en helt uforglemmelig safarioplevelse!

Zambia grænser mod nord op til Congo og Tanzania, mod øst til Malawi og Mozambique, mod syd til Zimbabwe, Botswana og Namibia og mod vest til Angola. Landet er opkaldt efter floden Zambezi. Zambezi floden er en af Afrikas længste floder, der afgrænser Zambia mod syd ved Botswana og Zimbabwe. Omkring og i floden findes et rigt dyreliv. Netop derfor er det også et yndet sted at tage på et flod cruise, som kan gøres lige fra et par timer og op til eksempelvis 4 nætter.

Zambia er ligeledes kendt for de spektakulære Victoria Falls (Victoria vandfaldene), som ligger på grænsen mellem Zambia og Zimbabwe. Victoria Falls er opkaldt efter Droning Victoria af David Livingstone, som var den første europæer der så vandfaldet i 1855.

Såfremt en safari tur i Afrika står højt på din ønskeliste, kan vi varmt anbefale dig Botswana og Zambia som en kombinationsrejse På denne måde får du nemlig et dejligt varieret oplevelsesprogram, som du aldrig vil glemme 🙂

Flodhestene trives godt i Zambezi Floden, som også er rig på fugleliv

Victoria Falls måler 1.6 km i bredden og har et fald på op til 128 m