Introduktion til Silversea

Silversea hører også til et af vores absolut topfavorit rederier 🙂

Silversea sejler til alle verdens 7 kontinenter og tilbyder over 900 forskellige destinationer rundt om i verden. Rederiet har valgt udelukkende at fokusere på luksusskibe af mindre størrelse, som kan medtage mellem 100 og 596 gæster.

Netop på grund af skibenes perfekte størrelse, kan de ankomme til et væld af idylliske havne, som de større cruise skibe ikke har mulighed for. En del af anløbshavnene er desuden ’off the beaten track’, hvilken gøre hele cruise oplevelsen endnu mere eventyrlig!

Silverseas skibe bliver desuden ofte i udvalgte havne natten over og den efterfølgende dag, således at man kan få fuldt udbytte af opholdet i de enkelte havne.

Silvesea i Fransk Polynesien

Et af Silverseas klassiske cruise skibe, Silver Whisper - her i Fransk Polynesien

Silversea = Value For Money!

Vælg et cruise med Silversea og få følgende inkluderet i prisen:

 • Samtlige måltider på skibenes forskellige hovedrestauranter 
 • Champagne, udvalgte gode vine, øl og cocktails/drinks
 • 24-timers roomservice, hvor både måltider og drikkelse kan bestilles
 • Butler service
 • Underholdning ombord
 • Kokke demonstration med friskt indkøbte lokale råvarer
 • 'Behind the scenes' rundvisninger på skibene
 • Drikkepenge til besætningen
 • Shuttle bus service i relevante havne
 • Fitness Center
 • Havneskatter

Værd at vide:Silversea Expeditions cruises er udflugterne endvidere inkluderet i cruise prisen!

BEMÆRK: På Silverseas skibe findes der ud over de dejlige hovedrestauranter også et par ekstra små og intime specialrestauranter, hvor du betaler en fastsat pris for middagen. Såfremt du ønsker at spise på en af disse restauranter i løbet af dit cruise, bør du reservere bord i god tid i forvejen.


Silversea i de norske fjorde

Silver Whisper - her i de norske fjorde. Skibet medtager op til 382 gæster

 Nyeste skib hos Silversea - Silver Muse

Silverseas nyeste skib, Silver Muse, blev søsat i foråret 2017 og kan medtage op til 596 gæster

Mindre skibe = større kvalitetsoplevelser - HVER gang!

Silversea råder for tiden over 8 skønne mindre luksus skibe, hvoraf de 3 af skibene hører under katagorien ”Ekspeditions skibe”.

Tre helt nye Silversea skibe er undervejs i 2020/2021:

To klassiske skibe, Silver Moon (oktober 2020) og Silver Dawn (september 2021), som hver især kan medtage op til 596 gæster. Herudover bliver det spritnye ekspeditionsskib, Silver Origin, som skal sejle omkring Galapagos Øerne og med plads til bare 100 gæster,  søsat i august 2020. Vi venter alle i spænding 🙂


Silverseas nuværende 5 klassiske skibe: 
 • Silver Wind, som medtager op til 298 gæster (sejler også som ekspeditionsskib)
 • Silver Shadow og Silver Whisper, som medtager op til 388 gæster
 • Silver Spirit, som medtager op til 608 gæster
 • Silver Muse, som medtager til 596 gæster og blev søsat i 2017!
Silver Spirit standard Vista Suite

Silver Spirit standard Vista Suite med panorama vindue

Silver Whisper & Silver Shadow standard Veranda Suite

Silver Whisper & Silver Shadow standard Veranda Suite med balkon

Du kan vælge imellem forskellige størrelser suiter på skibene, og et stort plus er, at alle Silverseas suiter er udvendige. De fleste suiter på de klassiske skibe er endda med privat balkon. De mindste standardsuiter på de klassiske skibe er på 22 - 31 kvadratmeter.
Klik på nogle skønne udvalgte cruise eksempler her nedenfor, eller fortsæt med at læse videre om Silverseas ekspeditionskibe og livet ombord på alle Silverseas skønne skibe.


Silverseas nuværende 3 ekspeditions skibe:
 • Silver Wind, som medtager op til 274 gæster. Sejler også som klassisk skib
 • Silver Explorer, som medtager op til 144 gæster
 • Silver Cloud, som medtager op til 254 gæster

HUSK: I august starter det spritnye Silversea Expeditions skib Silver Origin med at sejle omkring Galapagos Øerne. Silver Origin medtager op til 100 gæster.

Silver Explorer på Grønland ved Prins Christian sund

Silver Origin, som sejler rundt mellem Galapagos Øerne

Silversea introducerede deres Silversea Expeditions koncept i 2008. De for tiden 3 forskellige ekspeditions skibe sejler stort set til  alle kontinenter på vores skønne planet, og med særlig fokus på nogle af de fjerneste egne, hvor kun et fåtal har været før.

Denne type ekspeditions cruises er det perfekte valg for dig, som er nysgerrig på verden på den aktive måde, og som samtidig har lyst til at lære en masse undervejs. En del af besøgene til land foregår med zodiac båd transport. De fleste af de spændende og lærerige ture på land og i vand, som i øvrigt er inkluderet i prisen på Silverseas Expeditions cruises, er hovedsagelig af aktiv karakter.

Klik på de dejlige cruise eksempler nedenfor eller læs videre om livet ombord på Silverseas dejlige skibe.

Udover de udvalgte Silversea ekspeditions cruise eksempler ovenfor, sejler Silverseas ekspeditionsskibe ligeledes i følgende regioner: Afrika og Det Indiske Ocean, Antarktis, Australien, De Sydlige Stillehavsøer, Den Amerikanske Vestkyst, Canada & New England, Grønland, Mellem- og Sydamerika, Nordeuropa, De Britiske Øer samt Det Østlige Rusland. Kontakt os for flere detaljer omkring disse sejlruter


Uanset om du vælger et af de klassiske skibe eller et af ekspeditionsskibene, vil du opleve en afslappet og samtidig elegant atmosfære ombord, hvor det yderst servicemindede personale har fuld fokus på hver enkelt gæsts individuelle ønsker, men på den dejlige diskrete måde.
 

Silversea room service

Silversea room service døgnet rundt - her middag i en standard suite på Silver Spirit

Lækker Silversea roomservice brunch på balkonen

Lækker Silversea roomservice brunch på balkonen - naturligvis med inkluderet champagne!

Du kan for eksempel når som helst vælge at nyde middagen i din egen suite eller på din balkon (de klassiske skibe), hvis du foretrækker dette nogle aftener.

Silversea opererer med ’open-seating’ konceptet. Dette betyder, at du frit kan komme og spise inden for hovedrestauranternes åbningstid, og uden at skulle spise ved det samme bord hver aften.

The Restaurant på Silver Spirit

The Restaurant på Silver Spirit

Silversea La Terazza restaurant

Nyd middagen udendørs ved solnedgang - f.eks. på Silverseas La Terazza restaurant

På de klassiske Silversea skibe vil du desuden kunne nyde en middag i en eller flere af deres alternative og yderst charmerende tema restauranter. Vær dog opmærksom på, at en forudgående reservation er påkrævet på tema restauranterne, grundet et begrænset antal borde. Dette for netop at opretholde den eksklusive og elegante atmosfære. Generelt tilbyder alle restauranter et stort antal borde til to personer, hvis man ikke ønsker at sidde til bords med andre gæster ombord.


Bemærk: Et par af tema restauranterne er betalingsrestauranter, hvor en standard pris betales og tilskrives din konto ombord.

Dresskoden ombord er ganske afslappet hele dagen, men spiser man i restauranterne indendørs om aftenen, er jeans, shorts og klip-klapper f.eks. fortsat ikke tilladt.

På et syv nætters cruise på Silverseas klassiske skibe er der typisk en formel aften (herrer: smoking eller mørkt jakkesæt / damer: cocktailkjole eller lang kjole), tre informelle aftener og tre casual aftener (herrer: ingen jakke / damer: bukser og bluse/skjorte). Men dette kan dog variere alt afhængig af skib og sejlskema.

Silversea Expeditions skibe er der ingen formelle aftener ombord.


Silversea luftballon udflugt i Afrika

Udflugt med luftballon i Afrika

Silversea vin udflugt med vinsmagning

Vin udflugt med vinsmagning

Når du går i land i de forskellige havne er der et væld af muligheder for at få de absolut bedste oplevelser med hjem. På Silver Expeditions skibene er udflugterne inkluderet i cruise prisen. 

På de klassiske Silversea skibe kan du vælge at bestille og deltage i Silverseas egne specielt designede gruppe udflugter, ligesom du også kan bestille private og 100% skræddersyede udflugter ombord hos Silversea. Såfremt du blot ønsker at tage ud og opleve destinationerne helt på egen hånd, er dette selvfølgelig også til enhver tid muligt.

Du kan også vælge at lade os hos Cruise Inspiration få den ære af at sætte et skræddersyet landprogram sammen til dig i de havne, du måtte ønske. I kraft af vores helt exceptionelle agenter, som vi samarbejder med i de allerfleste havne, kan vi garantere dig kvalitet til favorable priser 🙂

Valget er naturligvis helt op til dig. Det vigtigste er, at du får fuldt udbytte af destinationerne på dit cruise, og kan tage masser af livslange indtryk og skønne oplevelser med hjem i bagagen!