Introduktion til Pandaw Expeditions

Pandaw Expeditions hører ligesom de øvrige beskrevne rederier også til et af vores favorit flod cruise rederier. Pandaw Expeditions skibe er efter gamle traditioner bygget i teaktræ og dekoreret med messing. Pandaw Expeditions fine service, dejlige mad og den herlige uformelle og varme atmosfære ombord, som det venlige og altid imødekommende lokale personale er med til at skabe, er med til at gøre Pandaw Expeditions yderst populære. Ja, man kan vel nærmest kalde oplevelsen ombord for 'afslappet luksus', som er til at betale 🙂

Tag et kig på videoklippet nedenfor og få dejlig inspiration fra eksempelvis Mekong Floden i Vietnam og Cambodia med Pandaw Expeditions.

 

Hos Cruise Inspiration kan vi tilbyde et bredt udvalg af flod cruises med det 4-stjernede rederi Pandaw Expeditions, som hovedsageligt sejler på de dejlige floder i Sydøstasien. Udover Mekong Floden i Cambodia, Vietnam og Laos, sejler Pandaw ligeledes på Red River og Halong Bay i det nordlige Vietnam, på Irrawaddy og Chindwin floderne i Myanmar (Burma), men skam også på Brahmaputra Floden i Indien samt på Amazon Floden i Brasilien.

Red River flod cruise i Vietnam

Mekong Floden i Vietnam


Inkluderet på Cruise Inspirations expeditions cruises med Pandaw:

 • Alle udflugter undervejs på flod cruiset med lokale engelsktalende guider
 • Drikkepenge til personalet ombord
 • Alle måltider ombord
 • Ikke alkoholiske drikkevarer
 • Wi-Fi

Ikke inkluderet på Cruise Inspirations expeditions cruises med Pandaw:

 • Internationale fly (på visse sejlruter er indenrigsfly delvist inkluderet)
 • Visum omkostninger
 • Tøjvask ombord
 • Alkoholiske drikkevarer. Drikkepakker kan tilkøbes, eller du kan betale pr. drink ombord.
 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring

Ombordstigning på ankomstdagen starter normalt omkring kl. 13:00 og og slutter senest 1 time før afgang. Afgang fra skibet den sidste dag er mellem kl. 08:00 og kl. 09:30. De faktiske ankomst og afgangstider i hver havn oplyses af rederiet ved booking bekræftelse.

Klik på knapperne nedenfor og bliv inspireret af forskellige flod cruise eksempler 🙂


Som noget relativt nyt tilbyder Pandaw Expeditions endvidere et spændende cruise med Andaman Explorer rundt i Myeik (Mergui) øguppen i Andaman havet, beliggende lige ud for den sydligste del af kysten i Myanmar. Prøv selv at se dette inspirerende videoklip nedenfor.

Såfremt du ønsker flere detaljer omkring Pandaw Expeditions cruises i Andamanhavet samt øvrige flod cruises i Indien og på Amazon Floden i Brasilien, så klik her: Kontakt os for detaljer, sejlruter, datoer, og priser


Fakta om Pandaw:

Pandaw rederiet råder over 16 skønne nostalgisk udformede flod cruise skibe plus et enkelt havbaseret skib, Andaman Explorer, som sejler mellem de mere end 800 uberørte Myeik (Mergui) øer i Andaman havet helt nede ved det sydligste Myanmar. Desuden råder Pandaw over to partner skibe, som opererer efter det klassiske Pandaw koncept. Disse to skibe er baseret henholdsvis på Amazon Floden samt på Brahmaputra Floden i Indien.

Pandaw Expeditions forstår at forkæle sine gæster

Ren forkælelse ombord

Charmerende teaktræsdæk

Der er bare noget helt specielt over de charmerende teaktræsdæk, hvor der er masser af plads at boltre sig på

Pandaw skibene, som er bygget af rederiet selv i perioden 2001 og 2018, er designet i typisk traditionel kolonistisk stil med teak træ og messing overalt. Der er kræset for de små detaljer og for komforten både ud- og indvendig på skibene, som mest ligner tro kopier af traditionelle floddampskibe (de sejler dog ikke på damp!).

Eksempel på stateroom

Eksempel på stateroom (kahyt)

Nyd den skiftede udsigt

Du kan vælge at nyde den skiftede udsigt lige ud for din kahyt på de tilhørende stole

De charmerende Pandaw skibe, som emmer af atmosfære, varierer i størrelse, hvoraf det mindste skib har 10 staterooms (kahytter) og det største skib 30 staterooms (kahytter). Der er plads til to personer pr. kahyt. De fleste af skibene har dog mellem 14 og 30 staterooms (kahytter). Alle de hyggelige og samtidig praktisk indrettede kahytter er på gennemsnitligt 15.6 m2. De fleste af kahytterne er med franske glasdøre med direkte udgang til promenadedækket på hvert dæk.

Ud for hver kahyt forefindes to komfortable positionsstole med cafe bord, hvor man kan vælge og sidde og nyde det konstant skiftende og smukke landskab, hvis man ikke er oppe på sol- og observationsdækket som byder på 360 graders udsigt over hele floden og dens bredder.Læs mere

Trods den gode standard har Pandaw Rederiet meget bevidst valgt ikke at have minibar, TV eller telefoner i kahytterne, da konceptet med deres flodkrydstogter netop er baseret på, at man hygger sig udendørs på skibene, mens man bogstaveligt talt lader sig tryllebinde af den fantastiske natur, der langsomt glider forbi.

Dress koden ombord på alle Pandaws skibe er afslappet casual – også om aftenen, selvom man selvfølgelig altid velkommen til at skifte til lidt mere aftenpræget tøjstil, såfremt man ønsker det. Det vigtigste for Pandaw er, at man føler sig godt tilpas.

Wi-Fi, som er i øvrigt er gratis ombord, er tilgængeligt på skibene. Bemærk venligst at signalet kan variere i styrke alt afhængig af, hvilke områder skibet befinder sig i.

Det altid venlige, naturligt smilende, opmærksomme og  asiatiske, men dog engelsktalende personale sætter en ære i at yde den ypperste service, ligesom der lægges stor vægt på dagligt at servere eksotiske og varierende retter på herligt gourmet niveau.

Hos Pandaw er alle udflugter inkluderet på flod cruiset. Desuden tilbyder rederiet spændende landarrangementer før og efter deres flod cruises, som kan tilkøbes, ligesom Cruise Inspiration tilbyder at sætte jeres eget rejseprogram sammen før og efter jeres flod cruise - selvfølgelig lige efter jeres egne ønsker.

Er du blevet fristet og vil vide mere?
Så kontakt os for flere detaljer, sejlruter, datoer og priser