Introduktion til Sanctuary Retreats

Sanctuary Retreats har 8 skibe.

Sanctuary Retreats varemærke er "Luxury, naturally" eller "Luksus, naturligvis". Ordet "naturligvis" skal ses i overført betydning, da samtlige af Sanctuary Retreats produkter i høj grad fokuserer på nogle af verdens smukkeste og ofte nærmest uberørte naturområder både til vands og til lands. 

Sanctuary Retreats råder over seks skønne 5-stjernede flod cruise skibe i charmerende boutique stil, som sejler i både Myanmar, Kina og Egypten. Vi har her på vores hjemmeside foreløbig valgt at fokusere på Sanctuary Retreats' flod cruises i Myanmar og Kina, da floderne her med deres ufattelige smukke omgivelser efter vores mening er nogle af de smukkeste i verden, og derfor fuldstændig tryllebinder én hele vejen igennem.

Såfremt du ønsker at vide mere om Sanctuary Retreats' dejlige flod cruises på Nilen i Egypten, så Kontakt os her


Sanctuary Retreats' Sanctuary Ananda flod cruise skib i Myanmar

Sanctuary Ananda sejler hovedsagelig på Ayeyarwady floden i Myanmar, hvor du kan vælge mellem sejlruter fra 3 til 11 nætter. På Sanctuary Ananda's længere flod cruises er Chindwin floden endvidere inkluderet.

Det elegante skib Sanctuary Ananda har 4 dæk, og alle de rummelige og hyggeligt indrettede 21 suiter er på minimum 27 m² og har egen balkon, TV, iPad med gratis Wi-Fi, telefon, køleskab samt individuel aircondition.

Eksempel på en Sanctuary Ananda Suite

Eksempel på en Sanctuary Ananda Deluxe Suite

Soldækket på Sanctuary Ananda ved solnedgang

Soldækket, som også inkluderer en mindre pool, er placeret helt i front på skibet med en fantastisk 180 graders udsigt

Udover skibets hyggelige bar lounge, har Sanctuary Ananda to dejlige restauranter ombord henholdsvis uden-og indendørs.

Desuden har Sanctuary Ananda et lille hyggeligt Spa, som bl.a. tilbyder et udvalg af forskellige massager.

Klik på knappen her nedenfor og se et dejligt eksempel på et flod cruise med Sanctuary Ananda på Ayeyarwady floden i Myanmar.


Sanctuary Retreats' Yangzi Explorer på Yangtze Floden i Kina

Sanctuary Retreats' Yangzi Explorer på Yangtze Floden

På Sanctuary Retreats' Yangzi Explorer kan du sejle med på Asiens længste flod Yangtze i Kina. Floden er faktisk hele 6.300 km lang, men det er dog blot den del af floden, der løber mellem Yichang og Chongqing, der sejles på.

Du kan vælge mellem 3 eller 4 nætter ombord på Yangzi Explorer alt efter om du sejler mod strømmen (4 nætter) eller med strømmen (3 nætter).

Det charmerende skib har 5 dæk, og alle de rummelige og elegant indrettede 62 kahytter og suiter er på minimum 31 m² og har egen balkon, TV, iPad med gratis Wi-Fi, telefon, køleskab samt individuel aircondition.

Eksempel på en Deluxe kahyt på Yangzi Explorer

Eksempel på en standard suite ombord på Yangzi Explorer

Den charmerende indendørs hovedrestaurant

På hoved restauranten kan du også vælge at sidde helt afskærmet med den smukkeste udsigt

De imponerende omgivelser, og specielt de 3 berømte slugter, der sejles igennem undervejs, opleves bedst fra Explorer Deck enten uden- eller indendørs.

På Explorer Deck bydes der på de traditionelle tai chi øvelser før morgenmaden serveres, ligesom det også er her, du finder den hyggelige cocktail bar Explorer Bar.

Explorer Deck på Yangzi Explorer

Explorer Deck på Yangzi Explorer

Klik på knappen her nedenfor og se et dejligt eksempel på et flod cruise med Sanctuary Yangzi Explorer på Yangtze floden i Kina.


FAKTA OM SANCTUARY RETREATS

Sanctuary Retreats startede oprindelig som en safari arrangør i Kenya i 1999, og har sidenhen udvidet med deres egne luksus camps/lodges i Botswana, Zambia, Uganda, Tanzania og Syd Afrika. Bliv inspireret og læs nærmere om safaris her: Botswana og ZambiaLæs mere

Uanset om du vælger at tage med på et af deres flod cruises i enten Myanmar, Kina eller Egypten, eller om du vælger at tage på safari, er alt baseret på boutique stil konceptet, hvor der er lagt vægt på de små detaljer, kvalitet og service.

Sanctuary Retreats er stor tilhænger af bæredygtighed og ansvarsfuld turisme. Således støtter de eksempelvis fjerne landsbyer på de destinationer, de opererer med i form af skoleuddannelse, rent vand og generel forståelse for beskyttelse af naturen. Endvidere er Sanctuary Retreats stærkt involveret i beskyttelsen af uddøende dyrearter i Afrika.


HVAD ER INKLUDERET PÅ SANCTUARY RETREATS FLOD CRUISES I MYANMAR OG KINA:

 • Alle planlagte udflugter undervejs på flod cruiset med lokale engelsktalende guider
 • Alle hovedmåltider ombord
 • Sanctuary Ananda, Myanmar: Ikke-alkoholiske drikkevarer, mineralvand og lokal øl inkluderet hele dagen samt lokal vin til frokost og aftenmiddag.
 • Sanctuary Yangzi Explorer, Kina: Ikke-alkoholiske drikkevarer, mineralvand,  lokal øl og husets vine inkluderet til hovedmåltiderne
 • Wi-Fi

HVAD ER IKKE INKLUDERET PÅ SANCTUARY RETREATS FLOD CRUISES I MYANMAR OG KINA:

 • Drikkepenge til personalet ombord
 • Internationale/indenrigs fly
 • Visum omkostninger
 • Tøjvask ombord
 • Premium vin og internationale spiritus mærker ( det koster fra ca. US$ 8,00 pr. glas/drink)
 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring

Er du blevet fristet og vil vide mere?
Så kontakt os for flere detaljer, sejlruter, datoer og priser

Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev og få de bedste og senest opdaterede tilbud: Tilmelding nyhedsbrev