Introduktion til Azamara Cruises

Azamara Quest i Cannes

Azamara Quest ud for Cannes i Frankrig

Azamara Club Cruises blev grundlagt i 2007, og er et 4-stjernet brand af Royal Caribbean koncernen. Azamara Club Cruises råder nu over tre dejlige skibe, Azamara Quest,  Azamara Journey samt sidste skud på stammen, Azamara Pursuit, som blev indviet i august 2018. 

Med en kapacitet på bare 690 gæster har skibene har den helt perfekte størrelse, som gør at de kan anløbe de mindre havne, hvor de store cruise skibe ikke kan lægge til.


Azamara Club Cruises® alsidige sejlruter bringer dig til de allerfleste destinationer i verden, hvor det er muligt at ankomme ad vandvejen - lige fra Europa til Australien, New Zealand, Asien, USA inklusive Alaska, Syd- og Mellemamerika samt Caribien inklusive Cuba. 

Ud over de mange spændende sejlruter, er der masser af andre gode grunde til at vælge et af Azamara Club Cruises® skibe næste gang, du skal ud og rejse.

Azamara Club Cruises® skibe kan nemlig på grund af deres perfekte størrelse ligge til kaj nærmest midt i centrum i en del havne. Ofte forbliver deres skibe i havn meget længere end de store cruise skibe og ofte med overnatninger i havn, hvilket gør at du virkelig får ekstra god tid til at nyde destinationerne - også om aftenen og tidligt om morgenen.


Havnefront i Bergen, Norge

Den charmerende havnefront i Bergen, Norge

Rio de Janeiro

Rio de Janeiro, Brasilien med udsigt til Sukkertoppen i baggrunden


Har du heller ikke lyst til at bekymre dig om en høj ekstra regning i slutningen af dit cruise?  Så er Azamara Club Cruises lige noget for dig!

Inkluderet i Azamara Club Cruises® priser:
 • Samtlige måltider i skibenes hoved restaurant samt øvrige restauranter (ønsker man at spise på de to special restauranter Aqualina og Prime C, koster det US$30 pr. person)
 • Udvalgte vine, internationale ølmærker, og diverse drinks (man kan mod betaling opgradere til Premium vine og spiritusmærker)
 • Flaskevand, læskedrikke, almindelige og specielle kaffedrikke samt te
 • Drikkepenge til personalet ombord
 • Vaskeri (selvbetjent)
 • Room service 24/7
 • Concierge service
 • White Night party på cruises på minimum 7 nætter
 • Azamazing Evening Event på cruises på minimum 7 nætter - et specielt aften arrangement på land
 • Shuttle bus service i relevante havne
 • Havneskatter

I de nævnte services ovenfor, læg da specielt mærke til at drikkevarer, drikkepenge til personalet og havneskatter  også er inkluderet, hvilket gør at Azamara Club Cruises priser betegnes som ‘all inclusive’.

Som gæst ombord på Azamara Club Cruises skal du med andre ord ikke bekymre dig over en høj ekstra regning i slutningen af dit cruise. Så med Azamara Club Cruises er der virkelig tale om Value for Money 🙂

Klik på cruise eksemplerne her nedenfor, eller fortsæt med at læse lidt mere om livet ombord på skibene og bliv dejlig inspireret 🙂


Club Veranda Stateroom med balkon

Eksempel på en Club Veranda Stateroom med balkon

Club Suite

Eksempel på en Club Suite, som fås med og uden separat soveværelse

Du kan vælge imellem forskellige størrelser staterooms og suiter på skibene, hvoraf de fleste endda er med privat balkon. Størrelsen på de forskellige stateroom kategorier varierer mellem 13.3 - 16.3 kvadratmeter, og de forskellige suite kategorier varierer i størrelseordenen 24.8 - 56.1 kvadratmeter, alt afhængig om de har separat soveværelse.


Altid imødekommende officerer

En del af de altid imødekommende officerer ombord

køkkenet sørger for lækre rette

Kokkene i køkkenet sørger for masser af forskellige lækre retter hver dag

Det søde personale

Det søde personale i lobby området kan hjælpe dig med nærmest hvad som helst, du har på hjerte 🙂

Det internationale personale ombord er helt exceptionelt - altid glade og smilende, og de sætter alle en stor ære i at huske gæsternes navne og specielle præferencer 🙂

Baren med lækre drinks
Maden bliver tilberedt
Altid imødekommende personale

Bartenderne husker din yndlingsdrink, tjenerne husker din yndlingsret - ja, i det hele taget er personalet, som kommer fra over 55 forskellige lande, altid et skridt foran og og sørger for, at du får den ultimative oplevelse ombord. Dette er også en af grundene til at du får lyst at tage på cruise med Azamara Club Cruises gang efter gang 🙂


Discoveries Restaurant

Discoveries Restaurant med lækker skiftende à la carte menu

Aqualina Restaurant

Aqualina Restaurant med fokus på Italien samt fisk og skaldyr

Prime C special restaurant

Prime C - special restaurant med fokus på lækre gode bøffer og kød

Ombord findes der restauranter for enhver smag. På Discoveries, som er hovedrestauranten, kan du indenfor restaurantens åbningstid spise lige når du vil, og uden at at reservere bord på forhånd. Hver aften kan du frit vælge, om du vil spise ved et tomandsbord, eller et større bord med andre gæster. Ud over Discoveries finder du to dejlige special restauranter, Aqualina og Prime C, som er lidt mindre, og derfor anbefales det at reservere bord på forhånd.

Swirl & Top pool grill

Swirl & Top pool grill om dagen, som bliver til restaurant Patio om aftenen

Windows Cafe alfresco restaurant

Windows Cafe alfresco restaurant, hvor du både kan sidde ude og inde om dagen og om aftenen

Mosaic Cafe

Mosaic Cafe, som bl.a. er kendt for sine dejlige kaffe drikke

Er du mere til en alfresco inspireret middag, hvor du også har mulighed for at sidde udendørs, kan du vælge at gå på Swirl & Top, som fungerer som pool grill om dagen, men som restaurant om aftenen. En alternativ alfresco restaurant er Windows Cafe, hvor du ligeledes har mulighed for at sidde udenfor. Har du blot lyst til dejlige kaffedrikke, gode vine og snacks i afslappede omgivelser med dejlige sofaer og store bløde lænestole indendørs, er Mosaic Cafe eller The Living Room et par rigtig gode valg.


En del af den tid du spenderer ombord, vil du uden tvivl vælge at spendere udendørs på skibenes åbne dæk. Det er bl.a. her du finder den dejlige pool bar, og det er også her, de famøse White Nights Parties afholdes en gang pr. cruise (afhængig af vejret).

Poolbar på et af soldækkene

Den klassiske og meget populære poolbar på et af soldækkene

White Night Party

De berømte White Night Parties afholdes som oftest en gang pr. cruise (vejrbestemt)

Aftenunderholdning i ren Broadway stil

Er du til hyggelig aftenunderholdning i ren Broadway stil sejler du ikke forgæves!

De øverste dæk 9 og 10 bliver simpelthen omdannet til en udendørs restaurant, hvor alle samles, og nyder en skøn middag med underholdning på den udendørs scene efterfulgt af dans til ud på de små timer, hvis du har lyst. Det er en tradition, at alle klæder sig i hvidt tøj, men det er dog ikke påkrævet.

Undervejs på hvert cruise er der desuden forskellige former for underholdning (heriblandt Broadway shows) i skibenes cabaret lounge.

Er du blevet fristet og vil vide mere?
Så kontakt os endelig for flere detaljer